AK PARTİ GEBZE'NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BULUŞTU

Siyaset 25.01.2024 - 22:41, Güncelleme: 25.01.2024 - 22:41
 

AK PARTİ GEBZE'NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinin Ak Parti Kocaeli'nin tanınmış iki milletvekili aday adaylarından Özlem Kozankurt bugün Gebze Bölgesindeki diğer milletvekili aday adayı  ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti.. Dr. İlhan Kadıoğlu çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "PİMTAŞ Plastik A.Ş. İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt ve İdeal Grup Kurumsal Gelişim Direktörü Merve Orhan Hanımefendiler ziyaretime geldiler. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyor, sektörlerinde başarılı çalışmalar diliyorum." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinin Ak Parti Kocaeli'nin tanınmış iki milletvekili aday adaylarından Özlem Kozankurt bugün Gebze Bölgesindeki diğer milletvekili aday adayı  ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti..

Dr. İlhan Kadıoğlu çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "PİMTAŞ Plastik A.Ş. İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt ve İdeal Grup Kurumsal Gelişim Direktörü Merve Orhan Hanımefendiler ziyaretime geldiler. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyor, sektörlerinde başarılı çalışmalar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.