AK PARTİ GEBZE'DE TARİHİ BULUŞMA

Siyaset 09.02.2024 - 15:34, Güncelleme: 09.02.2024 - 16:14
 

AK PARTİ GEBZE'DE TARİHİ BULUŞMA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen dönemin belediye başkanı Adnan Köşker ile yerine aday gösterilen Zinnur Büyükgöz'ün arasının pek de sıcak olmadığını bilmeyen yoktur. İşte o yüzdendi ki, ikisi de Ak Partili olmasına rağmen Gebze Belediyesinin yeni başkanı Büyükgöz ile eski başkanı Köşker bir araya gelmemek için her türlü çabayı gösterdiler.  2019'dan 2024'e kadar bu böyle devam ederken, Adnan Köşker 2024 yerel seçimleri için Zinnur Büyükgöz'ün karşısına Gebze Belediye başkan aday adayı olarak çıktı. Lakin Ak Parti bu kez de Zinnur Büyükgöz'de karar kıldı.. Ak Parti Gebze açısından bugün tarihi bir gün yaşandı ve Başkan Büyügöz, içlerinde Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'nın da yer aldığı partili heyet ile Adnan Köşker'i özel iş tyerinde ziyaret ederek, bu kırgınlık havasına veya küslük görüntüsüne bir son verdi.. Zinnur Büyükgöz o ziyareti, sosyal medya sayfalarından da "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve teşkilatımızla birlikte Geçmiş Dönem Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker'i ziyaret ederek hasbihâl eyledik." sözleri ile paylaştı.. Recep Kaya'da yine sosyal medyadan "Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz ve yönetimimiz ile birlikte geçmiş dönem Gebze belediye başkanı Adnan Köşker’i ziyaret ederek hasbihal eyledik. Nazik misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen dönemin belediye başkanı Adnan Köşker ile yerine aday gösterilen Zinnur Büyükgöz'ün arasının pek de sıcak olmadığını bilmeyen yoktur.

İşte o yüzdendi ki, ikisi de Ak Partili olmasına rağmen Gebze Belediyesinin yeni başkanı Büyükgöz ile eski başkanı Köşker bir araya gelmemek için her türlü çabayı gösterdiler. 

2019'dan 2024'e kadar bu böyle devam ederken, Adnan Köşker 2024 yerel seçimleri için Zinnur Büyükgöz'ün karşısına Gebze Belediye başkan aday adayı olarak çıktı. Lakin Ak Parti bu kez de Zinnur Büyükgöz'de karar kıldı..

Ak Parti Gebze açısından bugün tarihi bir gün yaşandı ve Başkan Büyügöz, içlerinde Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'nın da yer aldığı partili heyet ile Adnan Köşker'i özel iş tyerinde ziyaret ederek, bu kırgınlık havasına veya küslük görüntüsüne bir son verdi..

Zinnur Büyükgöz o ziyareti, sosyal medya sayfalarından da "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve teşkilatımızla birlikte Geçmiş Dönem Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker'i ziyaret ederek hasbihâl eyledik." sözleri ile paylaştı..

Recep Kaya'da yine sosyal medyadan "Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz ve yönetimimiz ile birlikte geçmiş dönem Gebze belediye başkanı Adnan Köşker’i ziyaret ederek hasbihal eyledik. Nazik misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.