AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA'DAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 25.03.2024 - 19:02, Güncelleme: 25.03.2024 - 19:20
 

AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA'DAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'ı ziyarete geldi. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yardımcısı Binnaz Sağlam ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile 31 Mart 2024 yerel seçimleri ve genel siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi. Cengiz Yucak'a yaptığı değerlendirmede, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Ak Partinin yine birinci çıkacağını ve İstanbul ile Ankara başta olmak üzere CHP'nin elindeki çok sayıda belediyeyi tekrar geri alacklarının altını çizen Recep Kaya, "Kocaeli'de de, tüm Kocaelililerin sevgisini kazanmış olan Tahir Büyükakın başkanımızın, Büyükşehir adaylığı öncülüğünde girmiş olduğumuz yerel seçimlerde, İzmit Belediye başkanlığı seçimlerini de kazanarak, yerel seçim maçlarını 13-0 kazanacağız" dedi. "Gebze Belediye Başkanlığı seçimleri ne olur" sorumuza da cevap veren Recep Kaya "Kocaeli'de en yüksek oyu yine Gebze'de alacağız. Gebze'de en yakınımızdaki partiye yüzde 100 fark atacağız. Yani ikiye katlayacağız" dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün, Gebze'nin ve Gebze'de yaşayan çocuklarımızın geleceği için bir şans olduğunu dile getiren Recep Kaya "Zinnur başkanımız dürüst ve iyi bir insan olduğu kadar Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en iyi şehir planlamacılarından birisidir.  Belediye başkanımız, Gebze'nin elli yıl sonrasını bugünden planladı. Gebze'yi sağlam aldık sözünün özü de buydu zaten" dedi. Cengiz Yucak, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve başkan yardımcısı Binnaz Sağlam'a bu nazik ziyaretlerinden ve keyifli sohbetlerinden dolayı teşekkür etti. 28 Mart 2024 Perşembe günü Kocaeli'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kocaeli kongre merkezi mitingi alanında yapacağı mitinge tüm Gebzelilerin davetli olduğunu bizim aracılığımız ile de duyuran Recep Kaya, Cengiz Yucak ile sohbetten her zaman büyük bir keyif aldığını dile getirerek, misafirperliği için kendsine teşekkür etti.  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'ı ziyarete geldi.

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yardımcısı Binnaz Sağlam ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile 31 Mart 2024 yerel seçimleri ve genel siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

Cengiz Yucak'a yaptığı değerlendirmede, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Ak Partinin yine birinci çıkacağını ve İstanbul ile Ankara başta olmak üzere CHP'nin elindeki çok sayıda belediyeyi tekrar geri alacklarının altını çizen Recep Kaya, "Kocaeli'de de, tüm Kocaelililerin sevgisini kazanmış olan Tahir Büyükakın başkanımızın, Büyükşehir adaylığı öncülüğünde girmiş olduğumuz yerel seçimlerde, İzmit Belediye başkanlığı seçimlerini de kazanarak, yerel seçim maçlarını 13-0 kazanacağız" dedi.

"Gebze Belediye Başkanlığı seçimleri ne olur" sorumuza da cevap veren Recep Kaya "Kocaeli'de en yüksek oyu yine Gebze'de alacağız. Gebze'de en yakınımızdaki partiye yüzde 100 fark atacağız. Yani ikiye katlayacağız" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün, Gebze'nin ve Gebze'de yaşayan çocuklarımızın geleceği için bir şans olduğunu dile getiren Recep Kaya "Zinnur başkanımız dürüst ve iyi bir insan olduğu kadar Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en iyi şehir planlamacılarından birisidir.  Belediye başkanımız, Gebze'nin elli yıl sonrasını bugünden planladı. Gebze'yi sağlam aldık sözünün özü de buydu zaten" dedi.

Cengiz Yucak, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve başkan yardımcısı Binnaz Sağlam'a bu nazik ziyaretlerinden ve keyifli sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.

28 Mart 2024 Perşembe günü Kocaeli'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kocaeli kongre merkezi mitingi alanında yapacağı mitinge tüm Gebzelilerin davetli olduğunu bizim aracılığımız ile de duyuran Recep Kaya, Cengiz Yucak ile sohbetten her zaman büyük bir keyif aldığını dile getirerek, misafirperliği için kendsine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.