AK PARTİ ÇAYIROVA GİDENLERİN YERİNE YENİLERİNİ ARIYOR

Siyaset 07.02.2024 - 09:22, Güncelleme: 07.02.2024 - 09:41
 

AK PARTİ ÇAYIROVA GİDENLERİN YERİNE YENİLERİNİ ARIYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi gösterdi. 13 Belediye başkan aday adyının yarıştığı Çayırova Belediye Başkan adaylığı yarışında, Ak Parti Genel Merkezinin tercihini Bünyamin Çiftçi'nin adaylığından yana kullanması gerek diğer aday adayları arasında ve gerekse de parti tabanının bazı kesimlerinde hoşnutsuzluk oluştururken, Ak Parti Çayırova ilçe teşkilatından da çok sayıda parti üyeliği istifalarının olduğu iddia edildi..  Ak Parti Çayırova'da üye stantları kurdu ve dün o stantlardan "İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede, Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi , İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve Belediye Başkanımızın Eşi Nur Çiftçi Hanımefendi ve İlçe Yöneticelerimizle birlikte" şeklinde sosyal medya paylaşımlarında bulunulurken, kulislerde ise "Ak Parti Çayırova kaybettikleri parti üyelerinin yerine, yenilerini arıyor" yorumları yapıldı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi gösterdi.

13 Belediye başkan aday adyının yarıştığı Çayırova Belediye Başkan adaylığı yarışında, Ak Parti Genel Merkezinin tercihini Bünyamin Çiftçi'nin adaylığından yana kullanması gerek diğer aday adayları arasında ve gerekse de parti tabanının bazı kesimlerinde hoşnutsuzluk oluştururken, Ak Parti Çayırova ilçe teşkilatından da çok sayıda parti üyeliği istifalarının olduğu iddia edildi.. 

Ak Parti Çayırova'da üye stantları kurdu ve dün o stantlardan "İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede, Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi , İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve Belediye Başkanımızın Eşi Nur Çiftçi Hanımefendi ve İlçe Yöneticelerimizle birlikte" şeklinde sosyal medya paylaşımlarında bulunulurken, kulislerde ise "Ak Parti Çayırova kaybettikleri parti üyelerinin yerine, yenilerini arıyor" yorumları yapıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.