AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞI İÇİN İLK İSTİŞAREDE 3 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

Siyaset 07.09.2023 - 18:06, Güncelleme: 07.09.2023 - 18:06
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞI İÇİN İLK İSTİŞAREDE 3 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Servet Günay'in belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanacak  isim için Ak Parti İl Treşkilatı tarafından yapılan ilk istişare bugün tamamlandı.. Geçtiğimiz gün yayınladığımız haberde "Çayırova ilçe başkanlığına şimdilik Paşa Ali Elmalı vekâlet ederken, bu haftadan itibaren il teşkilatının  yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Çayırova’da yeni ilçe başkanı kim olacak" ifadelerine yer vermiş ve ilçe başkanlığı içinde şu isimlerin konuşulduğunu yazmıştık; Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı  Ak Parti ilçe teşkilat başkanı Bahadır Büyükkeleş Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Vahit Terzi Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Selim ekinci Ak Parti ilçe Yöneticisi  Zafer Uygun Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede Devlet kadrosunda çalışmak için Ak Parti Çayırova meclis üyeliğinden istifa eden Dr. Cüneyt Atalay  Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus bugün il başkan yardımcısı Ekrem Karahan ve yönetim kurulu üyesi Nuri Kaya ile birlikte Ak Parti Çayırova ilçe teşkilatına gelerek, eski ilçe başkanı Servet Günay, ilçe başkan vekili Paşa Ali Elmalı ve ilçe yönetimi ile bir istişare toplantısı yaptı.. Pasa Ali Elmalı bu toplantıyı "İl Başkanımız Dr. Şahin Talus, İl Başkan Yardımcılarımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanımız ve İl Yöneticilerimizin katılımlarıyla iştişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda durmak yok, yola devam." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı.. AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı'nda yapılan istişarelerde, ilçe başkanlığı için Erhan Sarıdede, Paşa Ali Elmalı ve Zafer Uygun isminin ön plana çıktığı öğrenildi.. Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı önümüzdeki hafta Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatında temayül yoklaması için sandık kuracak. "Ak Parti İlçe Başkanı olarak kimi görmek istersiniz" sorusuna cevap aranacağı oylamada,  İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de oy kullanacak.. Temayül yoklamasının ardından, bugünkü istişare notları ve temayül yoklamasının sonuçları Genel Merkeze gönderilecek ve yeni Çayırova ilçe başkanının atanma kararı beklenecek..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Servet Günay'in belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanacak  isim için Ak Parti İl Treşkilatı tarafından yapılan ilk istişare bugün tamamlandı..

Geçtiğimiz gün yayınladığımız haberde "Çayırova ilçe başkanlığına şimdilik Paşa Ali Elmalı vekâlet ederken, bu haftadan itibaren il teşkilatının  yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Çayırova’da yeni ilçe başkanı kim olacak" ifadelerine yer vermiş ve ilçe başkanlığı içinde şu isimlerin konuşulduğunu yazmıştık;

Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı 
Ak Parti ilçe teşkilat başkanı Bahadır Büyükkeleş
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Vahit Terzi
Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Selim ekinci
Ak Parti ilçe Yöneticisi  Zafer Uygun
Çayırova Belediye Meclis üyesi Erhan Sarıdede
Devlet kadrosunda çalışmak için Ak Parti Çayırova meclis üyeliğinden istifa eden Dr. Cüneyt Atalay 

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus bugün il başkan yardımcısı Ekrem Karahan ve yönetim kurulu üyesi Nuri Kaya ile birlikte Ak Parti Çayırova ilçe teşkilatına gelerek, eski ilçe başkanı Servet Günay, ilçe başkan vekili Paşa Ali Elmalı ve ilçe yönetimi ile bir istişare toplantısı yaptı..

Pasa Ali Elmalı bu toplantıyı "İl Başkanımız Dr. Şahin Talus, İl Başkan Yardımcılarımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanımız ve İl Yöneticilerimizin katılımlarıyla iştişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda durmak yok, yola devam." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı'nda yapılan istişarelerde, ilçe başkanlığı için Erhan Sarıdede, Paşa Ali Elmalı ve Zafer Uygun isminin ön plana çıktığı öğrenildi..

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı önümüzdeki hafta Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatında temayül yoklaması için sandık kuracak. "Ak Parti İlçe Başkanı olarak kimi görmek istersiniz" sorusuna cevap aranacağı oylamada,  İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de oy kullanacak..

Temayül yoklamasının ardından, bugünkü istişare notları ve temayül yoklamasının sonuçları Genel Merkeze gönderilecek ve yeni Çayırova ilçe başkanının atanma kararı beklenecek..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.