AİLE HAFTASI GEBZE'DE UNUTULMADI

İlçeler 23.05.2024 - 12:51, Güncelleme: 23.05.2024 - 13:00
 

AİLE HAFTASI GEBZE'DE UNUTULMADI

KOCAELİ HABERİ
Uluslararası Aile Haftası dolayısı ile ülke genelinde birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Gebze'de ki ailelerle birlikte Gebze Alaettin Kurt stayumunda gerçekleştirdikleri etkinliği sosyal medtyadan "AileHaftası kapsamında bir araya geldiğimiz hanım kardeşlerimizle sağlıklı bir yaşam için yürüdük. Spor iyileştirir. İşin özü aşkla çalışmak" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Uluslararası Aile Haftası dolayısı ile ülke genelinde birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Gebze'de ki ailelerle birlikte Gebze Alaettin Kurt stayumunda gerçekleştirdikleri etkinliği sosyal medtyadan "AileHaftası kapsamında bir araya geldiğimiz hanım kardeşlerimizle sağlıklı bir yaşam için yürüdük. Spor iyileştirir. İşin özü aşkla çalışmak" sözleri ile paylaştı..
Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TOm ONSPORCULARIHIZA BAŞARILARD ARILAR 都 Ca 黑票 はー CRCCESS STHIN AİLEM AİLEMVAR. VAR, GÜVENDEYİM AİLE HAYATTIR AİLE HAYATTIR AİLE GÜVE SA' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.