80 YAŞINDAKİ MEHMET ARAS SEÇİM İÇİN ARAZİYE İNDİ

Siyaset 24.01.2024 - 23:40, Güncelleme: 24.01.2024 - 23:40
 

80 YAŞINDAKİ MEHMET ARAS SEÇİM İÇİN ARAZİYE İNDİ

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Kandıra belediye başkan adayı Levent Gödek, Cebeci’ de strateji ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya MKYK üyesi Mehmet Aras ve partinin Kandıra ilçe başkanı Ünal Er’ de katıldılar.  Toplantıda partinin yerel seçim stratejisi masaya yatırıldı. Seçmene anlatılacak projeler değerlendirildi. Partinin seçimde izleyeceği yol haritası çizildi.  SONRAKİ TOPLANTIYI BELEDİYE BİNASINDA YAPACAĞIZ. Toplantıda söz alan Mehmet Aras: “Biz kandıra belediyesini kazanmak için yeni çalışmaya başlamadık. Biz Levent Gödek ilçe başkanı olduğu günden beri bunun için hazırlık yapıyoruz. Biz seçim için Kandıra’ da beş yıldan beri çalışıyoruz. Milletvekilliği seçimlerinde gördünüz Kandıra bize inandığını sandıkta gösterdi. Herkes şuna emin olsun bir sonraki değerlendirme toplantısını seçim sonuçlarının ilan edildiği gün Kandıra belediye başkanlığının toplantı odasında yapacağız. Kocaeli ve Kandıra’ daki siyasi denklemi elli yıldır biliyorum. Tüm hazırlıklarımız tamam Kandıra Levent diyecek, Kandıra’ ya refah gelecek.” GÖDEK; KANDIRA ÜLKEMİZİ GIDADA DÜNYA LİDERİ YAPACAK. Toplantıda basına hitap eden Kocaeli’ nin en genç belediye başkan adayı Levent Gödek projeleri ve samimi yaklaşımı ile yine büyük beğeni topladı. Bende Kandıralıyım, bende çiftçi çocuğuyum diyen Gödek, Kandıra belediyesi olarak çiftçilerimize alım garantisi vereceğiz. Belediye olarak kurduğumuz işleme tesisleri ve satış noktalarında çiftçimizin ürününü işleyerek pazarlayacağız.  BÜTÜN DÜNYA KANDIRAYI KONUŞACAK. Bu şekilde hem halkımıza istihdam olanağı açacağız. Hem de planlı tarıma geçiş yapacağız. Bugün dünyanın en büyük sorunu gıdadır. Kandıra gibi devasa bir tarım alanının her köşesini ekilip biçilir hale getireceğiz. Ve inanıyoruz ki bu şekilde ülkemizi gıda alanında dünyanın sayılı ülkelerinden birisi haline getireceğiz. Gıda meselesi bağımsızlık meselesidir, bunun farkındayız, seçimi kazandıktan sonra bütün dünya Kandırayı konuşacak. KANDIRA KABUĞUNU KIRACAK. Kandıra’ da, Bağcılar belediyesinin, Beyoğlu belediyesinin kamp alanları var. Sosyal kültürel faaliyetleri var. Ama maalesef Kandıra halkına hizmet edecek bir sosyal alan yok. Bu bugüne kadar Kandıra’ da siyaset yapan herkesin ortak suçudur. Biz belediye yönetimini ele aldığımızda bu ayıbı ortadan kaldıracağız.   
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Kandıra belediye başkan adayı Levent Gödek, Cebeci’ de strateji ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya MKYK üyesi Mehmet Aras ve partinin Kandıra ilçe başkanı Ünal Er’ de katıldılar.  Toplantıda partinin yerel seçim stratejisi masaya yatırıldı. Seçmene anlatılacak projeler değerlendirildi. Partinin seçimde izleyeceği yol haritası çizildi. 

SONRAKİ TOPLANTIYI BELEDİYE BİNASINDA YAPACAĞIZ.
Toplantıda söz alan Mehmet Aras: “Biz kandıra belediyesini kazanmak için yeni çalışmaya başlamadık. Biz Levent Gödek ilçe başkanı olduğu günden beri bunun için hazırlık yapıyoruz. Biz seçim için Kandıra’ da beş yıldan beri çalışıyoruz. Milletvekilliği seçimlerinde gördünüz Kandıra bize inandığını sandıkta gösterdi. Herkes şuna emin olsun bir sonraki değerlendirme toplantısını seçim sonuçlarının ilan edildiği gün Kandıra belediye başkanlığının toplantı odasında yapacağız. Kocaeli ve Kandıra’ daki siyasi denklemi elli yıldır biliyorum. Tüm hazırlıklarımız tamam Kandıra Levent diyecek, Kandıra’ ya refah gelecek.”

GÖDEK; KANDIRA ÜLKEMİZİ GIDADA DÜNYA LİDERİ YAPACAK.
Toplantıda basına hitap eden Kocaeli’ nin en genç belediye başkan adayı Levent Gödek projeleri ve samimi yaklaşımı ile yine büyük beğeni topladı. Bende Kandıralıyım, bende çiftçi çocuğuyum diyen Gödek, Kandıra belediyesi olarak çiftçilerimize alım garantisi vereceğiz. Belediye olarak kurduğumuz işleme tesisleri ve satış noktalarında çiftçimizin ürününü işleyerek pazarlayacağız. 

BÜTÜN DÜNYA KANDIRAYI KONUŞACAK.
Bu şekilde hem halkımıza istihdam olanağı açacağız. Hem de planlı tarıma geçiş yapacağız. Bugün dünyanın en büyük sorunu gıdadır. Kandıra gibi devasa bir tarım alanının her köşesini ekilip biçilir hale getireceğiz. Ve inanıyoruz ki bu şekilde ülkemizi gıda alanında dünyanın sayılı ülkelerinden birisi haline getireceğiz. Gıda meselesi bağımsızlık meselesidir, bunun farkındayız, seçimi kazandıktan sonra bütün dünya Kandırayı konuşacak.

KANDIRA KABUĞUNU KIRACAK.
Kandıra’ da, Bağcılar belediyesinin, Beyoğlu belediyesinin kamp alanları var. Sosyal kültürel faaliyetleri var. Ama maalesef Kandıra halkına hizmet edecek bir sosyal alan yok. Bu bugüne kadar Kandıra’ da siyaset yapan herkesin ortak suçudur. Biz belediye yönetimini ele aldığımızda bu ayıbı ortadan kaldıracağız. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.