5‘i 1 YRP etmedi

Siyaset 02.04.2024 - 09:04, Güncelleme: 02.04.2024 - 09:13
 

5‘i 1 YRP etmedi

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Haber Türk'te söylemiş olduğu "CHP'nin Türkiye genelinde kendi başına seçimlere girip kazanması mümkün mü? Ya siz hayal mi görüyorsunuz bu ülke öyle bir ülke mi, , birliktelikler ancak bu iş olur. İşte yerel seçim geliyor hadi  bizler olmadan İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediylerini kazansın da görelim" sözlerine sosyal medyada tepki giderek büyüyor.. Sözcü gazetesi yazarı İsmail saymaz o videoyu sosyal medyadan "Babacan, “CHP’nin tek başına seçim kazanması mümkün mü” demişti. DEVA, bu seçimde 189 bin oy alabildi. CHP sayesinde 38 milletvekili bulunan DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat’ın toplam oyu yüzde 2. Dört ilçe alabildiler. CHP’yi saymazsak… Altılı Masa, bir Yeniden Refah etmiyor." sözleri ile paylaştı..Babacan, “CHP’nin tek başına seçim kazanması mümkün mü” demişti.DEVA, bu seçimde 189 bin oy alabildi.CHP sayesinde 38 milletvekili bulunan DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat’ın toplam oyu yüzde 2.Dört ilçe alabildiler.CHP’yi saymazsak…Altılı Masa, bir Yeniden Refah etmiyor. pic.twitter.com/F78ZGBkZvz— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) April 2, 2024
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Haber Türk'te söylemiş olduğu "CHP'nin Türkiye genelinde kendi başına seçimlere girip kazanması mümkün mü? Ya siz hayal mi görüyorsunuz bu ülke öyle bir ülke mi, , birliktelikler ancak bu iş olur. İşte yerel seçim geliyor hadi  bizler olmadan İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediylerini kazansın da görelim" sözlerine sosyal medyada tepki giderek büyüyor..

Sözcü gazetesi yazarı İsmail saymaz o videoyu sosyal medyadan "Babacan, “CHP’nin tek başına seçim kazanması mümkün mü” demişti. DEVA, bu seçimde 189 bin oy alabildi. CHP sayesinde 38 milletvekili bulunan DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat’ın toplam oyu yüzde 2. Dört ilçe alabildiler. CHP’yi saymazsak… Altılı Masa, bir Yeniden Refah etmiyor." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.