Zehra Güneş formda vücudunu böyle koruyor

Magazin - Cemiyet 26.04.2024 - 16:18, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:18
 

Zehra Güneş formda vücudunu böyle koruyor

KOCAELİ HABERİ
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Zehra Güneş spor kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de sık sık gündem oluyor. Şimdi ise Zehre Güneş paylaştığı kahvaltı fotoğrafıyla formda vücudunun sırrını verdi. Milli Takım'daki başarılarıyla ilgi odağı olan ünlü voleybolcu Zehra Güneş sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kariyeri ve özel hayatıyla gündemde düşmeyen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve VakıfBank'ın parlayan yıldızı Zehra Güneş şimdi ise sosyal medya sayfasından "günaydın" yazarak kahvaltı öğününü paylaştı. Bir öğünü takipçilerine gösteren Güneş'in tabağındakiler ve içeceği dikkat çekti. posta.com.tr/
KOCAELİ HABERİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Zehra Güneş spor kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de sık sık gündem oluyor. Şimdi ise Zehre Güneş paylaştığı kahvaltı fotoğrafıyla formda vücudunun sırrını verdi.

Milli Takım'daki başarılarıyla ilgi odağı olan ünlü voleybolcu Zehra Güneş sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Kariyeri ve özel hayatıyla gündemde düşmeyen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve VakıfBank'ın parlayan yıldızı Zehra Güneş şimdi ise sosyal medya sayfasından "günaydın" yazarak kahvaltı öğününü paylaştı. Bir öğünü takipçilerine gösteren Güneş'in tabağındakiler ve içeceği dikkat çekti.
posta.com.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.