Zafer Mutlu yeniden Kocaeli il başkanı oldu; Gözler Gebze'de

Siyaset 16.04.2024 - 22:01, Güncelleme: 16.04.2024 - 22:01
 

Zafer Mutlu yeniden Kocaeli il başkanı oldu; Gözler Gebze'de

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adaylığı için SP Kocaeli il başkanlığı görevinden ayrılan Zafer Mutlu seçimden sonra yeniden il başkanı oldu. Şimdi gözler Gebze Belediyue başkan adayı olmak için SP Gebze İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Mustaf Türel'in de tekrar ilçe başkanlığı görevine dönüp dönmeyeceğine çevrildi.. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adaylığı için il başkanlığı görevinden ayrılan Zafer Mutlu, yeniden il başkanı oldu. Yeniden il başkanı olan Mutlu hakkında yapılan açıklamada “Adaylık sebebiyle İl Başkanlığı görevinden istifa eden Zafer Mutlu Bey’in, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı görevine iadesi gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi..
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adaylığı için SP Kocaeli il başkanlığı görevinden ayrılan Zafer Mutlu seçimden sonra yeniden il başkanı oldu. Şimdi gözler Gebze Belediyue başkan adayı olmak için SP Gebze İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Mustaf Türel'in de tekrar ilçe başkanlığı görevine dönüp dönmeyeceğine çevrildi..

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adaylığı için il başkanlığı görevinden ayrılan Zafer Mutlu, yeniden il başkanı oldu. Yeniden il başkanı olan Mutlu hakkında yapılan açıklamada “Adaylık sebebiyle İl Başkanlığı görevinden istifa eden Zafer Mutlu Bey’in, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı görevine iadesi gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.