YRP'li Yüksel 'üç eşli' iddialarına yanıt verdi: Özel hayat...

Siyaset 01.06.2023 - 22:11, Güncelleme: 01.06.2023 - 22:13
 

YRP'li Yüksel 'üç eşli' iddialarına yanıt verdi: Özel hayat...

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Milletvekili Yüksel "üç eşlilik" eleştirilerine yanıt verdi: "Ayrıntılar özel hayat kapsamındadır. İlk eşim 2005’te vefat etti. 2006’da evlendiğim eşimle boşanmış durumdayım." Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) Konya milletvekili seçilen Ali Yüksel, "üç eşi" olduğu iddialarını yalanladı.  Kadın örgütlerinin ve kadın milletvekillerinin "Üç eşlilik sadece Meclis'te değil, ülkenin her yerinde suçtur" diyerek tepki göstermesinin ardından Ali Yüksel de konuya ilişkin açıklamasını Twitter hesabından yaptı.    'ÖZEL HAYATIN MAHREMİYETİ...' Açıklamasında "Özel hayat" vurgusu yapan Yüksel, şöyle devam etti: "Öncelikle bilinmelidir ki, hususî hayatımı ve bilhassa aile hayatımı ilgilendiren ayrıntılar özel hayatın mahremiyeti kapsamındadır. Yine bilinmelidir ki, 1971’de evlendiğim eşim 2005’te vefat etmiştir; 2006’da evlendiğim eşim ile de 2018 yılında boşanmış durumdayım. Hakkımızda yapılan haberler ve paylaşımlar tezvirattan ibarettir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." Öncelikle bilinmelidir ki, hususî hayatımı ve bilhassa aile hayatımı ilgilendiren ayrıntılar özel hayatın mahremiyeti kapsamındadır.Yine bilinmelidir ki,1971'de evlendiğim eşim 2005'te vefat etmiştir; 2006'da evlendiğim eşim ile de 2018 yılında boşanmış durumdayım.Hakkımızda…— Ali Yüksel (@mvaliyuksel42) June 1, 2023
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Milletvekili Yüksel "üç eşlilik" eleştirilerine yanıt verdi: "Ayrıntılar özel hayat kapsamındadır. İlk eşim 2005’te vefat etti. 2006’da evlendiğim eşimle boşanmış durumdayım."

Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) Konya milletvekili seçilen Ali Yüksel, "üç eşi" olduğu iddialarını yalanladı. 

Kadın örgütlerinin ve kadın milletvekillerinin "Üç eşlilik sadece Meclis'te değil, ülkenin her yerinde suçtur" diyerek tepki göstermesinin ardından Ali Yüksel de konuya ilişkin açıklamasını Twitter hesabından yaptı.   

'ÖZEL HAYATIN MAHREMİYETİ...'
Açıklamasında "Özel hayat" vurgusu yapan Yüksel, şöyle devam etti: "Öncelikle bilinmelidir ki, hususî hayatımı ve bilhassa aile hayatımı ilgilendiren ayrıntılar özel hayatın mahremiyeti kapsamındadır. Yine bilinmelidir ki, 1971’de evlendiğim eşim 2005’te vefat etmiştir; 2006’da evlendiğim eşim ile de 2018 yılında boşanmış durumdayım. Hakkımızda yapılan haberler ve paylaşımlar tezvirattan ibarettir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.