YILDIZ OYUNCU FENERBAHÇE'YE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Spor 24.04.2023 - 17:40, Güncelleme: 24.04.2023 - 17:40
 

YILDIZ OYUNCU FENERBAHÇE'YE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

KOCAELİ HABERİ
İş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'nin Fenerbahçe'den kiraladığı Dimitris Pelkas'ın geleceği merak konusu oldu. Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Yunan futbolcunun takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrolarına kattıkları Dimitris Pelkas'ın geleceği için yöneltilen soruya cevap verdi. "HENÜZ KARAR VERMEDİM" Rosenior, Pelkas ile birlikte Crystal Palace'tan kiraladıkları Malcolm Ebiowei'nin geleceği hakkında gelen soru karşısında, kiralık oyuncular için henüz kesin kararını vermediğini söyledi. İngiliz ekibinin teknik patronu, açıklamasında, "Henüz bir karar vermedim. Bunlar sezon sonuna doğru vereceğimiz kararlar" dedi. "GÖZDEN GEÇİRİYORUZ" Rosenior ayrıca, "Yapmamız gereken çok fazla planlama var. Şu anda Tan Kesler (Başkan Yardımcısı) ve Lee Darnbrough (Gözlemci Şefi) ile birlikte planlarımızı gözden geçiriyoruz. Ondan sonra kararımızı vereceğiz" sözlerini kullandı. UZATMA OPSİYONU VAR Hull City forması altında bu sezon 25 maçta süre bulan Pelkas, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Yunan futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor. Ancak sarı-lacivertlilerin Pelkas için sözleşme uzatma opsiyonu bulunuyor.
KOCAELİ HABERİ

İş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'nin Fenerbahçe'den kiraladığı Dimitris Pelkas'ın geleceği merak konusu oldu. Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Yunan futbolcunun takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrolarına kattıkları Dimitris Pelkas'ın geleceği için yöneltilen soruya cevap verdi.

"HENÜZ KARAR VERMEDİM"

Rosenior, Pelkas ile birlikte Crystal Palace'tan kiraladıkları Malcolm Ebiowei'nin geleceği hakkında gelen soru karşısında, kiralık oyuncular için henüz kesin kararını vermediğini söyledi.

İngiliz ekibinin teknik patronu, açıklamasında, "Henüz bir karar vermedim. Bunlar sezon sonuna doğru vereceğimiz kararlar" dedi.

"GÖZDEN GEÇİRİYORUZ"

Rosenior ayrıca, "Yapmamız gereken çok fazla planlama var. Şu anda Tan Kesler (Başkan Yardımcısı) ve Lee Darnbrough (Gözlemci Şefi) ile birlikte planlarımızı gözden geçiriyoruz. Ondan sonra kararımızı vereceğiz" sözlerini kullandı.

UZATMA OPSİYONU VAR

Hull City forması altında bu sezon 25 maçta süre bulan Pelkas, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Yunan futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor. Ancak sarı-lacivertlilerin Pelkas için sözleşme uzatma opsiyonu bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.