YENİDEN REFAH DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İÇİN TOPLANDI

Siyaset 24.12.2023 - 22:52, Güncelleme: 24.12.2023 - 22:52
 

YENİDEN REFAH DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İÇİN TOPLANDI

KOCALEİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ı açıklamasının ardından, Kocaeli'de ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için de temayül yoklamalarını başlattı.. Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe teşkilatında, Dilovası Belediye Başkan adayını belirlemek için bugün temayül yoklaması yapıldı.. YRP Dilovası'ndan yapılan açıklamada "Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı olarak Belediye Başkan Adayımızı belirlemek için temayülümüzü Kocaeli İl Sorumlumuz Sn. Yaşar Birgül ve İl başkan yardımcılarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile eylesin inşaallah." bilgisi paylaşıldı..
KOCALEİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ı açıklamasının ardından, Kocaeli'de ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için de temayül yoklamalarını başlattı..

Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe teşkilatında, Dilovası Belediye Başkan adayını belirlemek için bugün temayül yoklaması yapıldı..

YRP Dilovası'ndan yapılan açıklamada "Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı olarak Belediye Başkan Adayımızı belirlemek için temayülümüzü Kocaeli İl Sorumlumuz Sn. Yaşar Birgül ve İl başkan yardımcılarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile eylesin inşaallah." bilgisi paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.