YENİ KABİNE LİSTESİ ORTALIĞI FENA SALLADI; İşte olası Bakanlar

Siyaset 30.05.2023 - 19:01, Güncelleme: 30.05.2023 - 19:01
 

YENİ KABİNE LİSTESİ ORTALIĞI FENA SALLADI; İşte olası Bakanlar

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı'na yakışacak bir kabine kurulacağını söylemişti. Erdoğan'ın yeni kabine üyelerini Cuma günü açıklaması bekleniyor.. Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeniş Cengiz Yucak'ın,  Ak Parti Ankara kulislerinden edindiği bilgiye göre yeni kabinde yer alması beklenen isimler şunlar; Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI VE BAKANLAR LİSTESİ 1 MUSTAFA ŞENTOP CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI 2 AKIN GÜRLEK ADALET BAKANI 3 İSMAİL ERGÜNEŞ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI 4 ERTUĞRUL SOYSAL ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI 5 EYYÜP KARAHAN ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI 6 İBRAHİM KALIN DIŞİŞLERİ BAKANI 7 ALPASLAN BAYRAKTAR ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI 8 HALİS YUNUS ERSOZ GENCLİK VE SPOR BAKANI 9 MEHMET SİMSEK HAZİNE VE MALİYE BAKANI 10 MUSTAFA CALISKAN İÇİŞLERİ BAKANI 11 AHMET MİSBAH DEMİRCAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI 12 YEKTA SARAC MİLLİ EĞİTİM BAKANI 13 YUNUS EMRE KARAOSMANOGLU MİLLİ SAVUNMA BAKANI 14 DR. SUAYİP BİRİNCİ SAĞLIK BAKANI 15 HASAN BÜYÜKDEDE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI 16 YAVUZ AGIRALİOGLU TARIM VE ORMAN BAKANI 17 MUSTAFA TUZCU TİCARET BAKANI 18 MUSTAFA ILICALI ULASTIRMA VE ALTYAPI BAKANI
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı'na yakışacak bir kabine kurulacağını söylemişti. Erdoğan'ın yeni kabine üyelerini Cuma günü açıklaması bekleniyor..

Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeniş Cengiz Yucak'ın,  Ak Parti Ankara kulislerinden edindiği bilgiye göre yeni kabinde yer alması beklenen isimler şunlar;

Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI VE BAKANLAR LİSTESİ

1 MUSTAFA ŞENTOP CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI
2 AKIN GÜRLEK ADALET BAKANI
3 İSMAİL ERGÜNEŞ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI
4 ERTUĞRUL SOYSAL ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI
5 EYYÜP KARAHAN ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI
6 İBRAHİM KALIN DIŞİŞLERİ BAKANI
7 ALPASLAN BAYRAKTAR ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI
8 HALİS YUNUS ERSOZ GENCLİK VE SPOR BAKANI
9 MEHMET SİMSEK HAZİNE VE MALİYE BAKANI
10 MUSTAFA CALISKAN İÇİŞLERİ BAKANI
11 AHMET MİSBAH DEMİRCAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI
12 YEKTA SARAC MİLLİ EĞİTİM BAKANI
13 YUNUS EMRE KARAOSMANOGLU MİLLİ SAVUNMA BAKANI
14 DR. SUAYİP BİRİNCİ SAĞLIK BAKANI
15 HASAN BÜYÜKDEDE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI
16 YAVUZ AGIRALİOGLU TARIM VE ORMAN BAKANI
17 MUSTAFA TUZCU TİCARET BAKANI
18 MUSTAFA ILICALI ULASTIRMA VE ALTYAPI BAKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.