Yeni evlenen Müge Anlı'dan ilk Flaş hamle geldi

Magazin - Cemiyet 10.07.2022 - 05:54, Güncelleme: 10.07.2022 - 05:54
 

Yeni evlenen Müge Anlı'dan ilk Flaş hamle geldi

kocaeli haberi
Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Müge Anlı soyadını değiştirdi! Sunucu Müge Anlı, programının canlı yayınında evleneceğini açıklamıştı. 25 Haziran'da hayatını Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştiren Anlı, sosyal medya hesabında soyadını değiştirdi. Müge Anlı kendi adını taşıyan programının canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Haberi, sezon finali öncesi veren Anlı şunları söyledi: Müge Anlı, evleneceğini canlı yayında böyle duyurmuştu: "Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki... Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum! "Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim.
kocaeli haberi

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Müge Anlı soyadını değiştirdi!

Sunucu Müge Anlı, programının canlı yayınında evleneceğini açıklamıştı. 25 Haziran'da hayatını Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştiren Anlı, sosyal medya hesabında soyadını değiştirdi. Müge Anlı kendi adını taşıyan programının canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Haberi, sezon finali öncesi veren Anlı şunları söyledi:

Müge Anlı, evleneceğini canlı yayında böyle duyurmuştu:

"Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki... Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum!

"Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.