YAVUZ AĞIRALİOĞLU PARTİSİNİN KURULUŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

Siyaset 31.05.2024 - 23:13, Güncelleme: 31.05.2024 - 23:13
 

YAVUZ AĞIRALİOĞLU PARTİSİNİN KURULUŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti eski milletvekili ve eski Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni kuracağı siyasi partinin kuruluş tarihi hakkındaSakarya’da açıklamlarda bulundu.. Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisini sonbaharda kuracağını açıklarken “Size bir memleket yükü teklif ediyorum. Şerefli bir yüktür. Bu yükü, şerefimizle taşıdık. Memleketin zor gününde yeni bismillahlarla bu yükün altına omuz vereceğiz.” dedi. Başka siyasi partilerle kavga etmek parti kurmadıklarının altını çizen Ağıralioğlu "Sonbaharda Allah nasip ederse, siyasette kavga etmeye değil, oy derdine düşüp onla bunla münakaşa etmeye değil, 85 milyonu kendinden görmenin sorumluluğuyla ‘bismillah’ diyoruz” diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti eski milletvekili ve eski Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni kuracağı siyasi partinin kuruluş tarihi hakkındaSakarya’da açıklamlarda bulundu..

Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisini sonbaharda kuracağını açıklarken “Size bir memleket yükü teklif ediyorum. Şerefli bir yüktür. Bu yükü, şerefimizle taşıdık. Memleketin zor gününde yeni bismillahlarla bu yükün altına omuz vereceğiz.” dedi.

Başka siyasi partilerle kavga etmek parti kurmadıklarının altını çizen Ağıralioğlu "Sonbaharda Allah nasip ederse, siyasette kavga etmeye değil, oy derdine düşüp onla bunla münakaşa etmeye değil, 85 milyonu kendinden görmenin sorumluluğuyla ‘bismillah’ diyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.