YAŞAR ALKAN GELİN GÖNDERDİ

Magazin - Cemiyet 18.09.2022 - 21:44, Güncelleme: 18.09.2022 - 21:44
 

YAŞAR ALKAN GELİN GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli ve Gebze Bölgesi Milli Görüş camiasının önde gelen tanınmış isimlerinden birisi olan Çayırov belediyesi eski belediye başkanı Yaşar Alkan kızı Şeyma Alkan'ı gelin gönderdi.. Yaşar ve Nurten Alkan çiftinin güzel kızları Şeyma Alkan, Musa ve Döndü Kapucu çiftinin yakışıklı oğlu Atilla Kapucu ile bu akşam Pendik Çamlı Bahçe Kır Düğün Mekanında gerçekleşen görkemli Kır Düğününde yaşamlarını birleştirdiler.. Şeyma Alkan ve Atilla Kapucu'nun nikah akdini Pendik Belediye Başkan yardımcısı Tarık Kuru kıyarken, nikah şahitliklerini ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik, İstanbul Dostluk Derneği Genel Başkanı Ahmet Aluç, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Ak Parti Şehitkamil eski İlçe Başkan Yardımcısı Turgut Kaygun ve Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker birlikte yaptılar. Ak Parti İstanbul milletvekili Erol Kaya, Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Emine Zeybek ve Cemil Yaman ile Gümüşhane milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş ile SP Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın telgraf çekerek ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak, Alkan ve Kapucu ailesinin mutluluğunu paylaşıp, genç çiftlere yaşam boyuu saadet dileklerini bildirdiler.. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli ve Gebze Bölgesi Milli Görüş camiasının önde gelen tanınmış isimlerinden birisi olan Çayırov belediyesi eski belediye başkanı Yaşar Alkan kızı Şeyma Alkan'ı gelin gönderdi..

Yaşar ve Nurten Alkan çiftinin güzel kızları Şeyma Alkan, Musa ve Döndü Kapucu çiftinin yakışıklı oğlu Atilla Kapucu ile bu akşam Pendik Çamlı Bahçe Kır Düğün Mekanında gerçekleşen görkemli Kır Düğününde yaşamlarını birleştirdiler..

Şeyma Alkan ve Atilla Kapucu'nun nikah akdini Pendik Belediye Başkan yardımcısı Tarık Kuru kıyarken, nikah şahitliklerini ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik, İstanbul Dostluk Derneği Genel Başkanı Ahmet Aluç, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Ak Parti Şehitkamil eski İlçe Başkan Yardımcısı Turgut Kaygun ve Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker birlikte yaptılar.

Ak Parti İstanbul milletvekili Erol Kaya, Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Emine Zeybek ve Cemil Yaman ile Gümüşhane milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş ile SP Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın telgraf çekerek ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak, Alkan ve Kapucu ailesinin mutluluğunu paylaşıp, genç çiftlere yaşam boyuu saadet dileklerini bildirdiler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.