YAPILAN OPERASYONDA RUHSATSIZ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 17.02.2023 - 17:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 17:51
 

YAPILAN OPERASYONDA RUHSATSIZ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
 Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bir şahsın evinde yapılan aramada, 5  Ruhsatsız Tabanca, 16 Tabanca Şarjörü,  9 mm Fişek, 9 tane 7,65 mm tabanca ve tabanca yapımında kullanılan 37 malzeme ele geçirildi İşte Kocaeli Valiliğinin konuya dair yaptığı yazılı açıklama: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca suç ve suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda;  Olay-1    Kaçakçılık Suçları ile Mücadele kapsamında, 14 Şubat 2023 tarihinde, Çayırova ilçesinde icra edilen operasyon neticesinde, bir şahsın evinde yapılan aramada, (5) Adet Ruhsatsız Tabanca, (16) Adet Tabanca Şarjörü, (16) Adet 9 mm Fişek, (9) Adet 7,65 mm tabanca ve tabanca yapımında kullanılan (37) adet malzeme ele geçirilmiştir.  Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. Olay-2  Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, “Bina Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında (15) yıl (5) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 (bir)  şahıs, Gebze İlçe J.K.lığı ve JASAT Timleri tarafından yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak, Kocaeli (Kandıra) T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''  
KOCAELİ HABERİ

 Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bir şahsın evinde yapılan aramada, 5  Ruhsatsız Tabanca, 16 Tabanca Şarjörü,  9 mm Fişek, 9 tane 7,65 mm tabanca ve tabanca yapımında kullanılan 37 malzeme ele geçirildi

İşte Kocaeli Valiliğinin konuya dair yaptığı yazılı açıklama:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca suç ve suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; 

Olay-1   

Kaçakçılık Suçları ile Mücadele kapsamında, 14 Şubat 2023 tarihinde, Çayırova ilçesinde icra edilen operasyon neticesinde, bir şahsın evinde yapılan aramada, (5) Adet Ruhsatsız Tabanca, (16) Adet Tabanca Şarjörü, (16) Adet 9 mm Fişek, (9) Adet 7,65 mm tabanca ve tabanca yapımında kullanılan (37) adet malzeme ele geçirilmiştir. 

Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Olay-2 

Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, “Bina Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında (15) yıl (5) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 (bir)  şahıs, Gebze İlçe J.K.lığı ve JASAT Timleri tarafından yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak, Kocaeli (Kandıra) T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.