YABANCI KURALI MASAYA GELDİ

Spor 13.04.2023 - 09:56, Güncelleme: 13.04.2023 - 09:56
 

YABANCI KURALI MASAYA GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da toplanan Kulüpler Birliği Vakfı, Beşiktaş'ın katılmadığı zirvede yabancı sınırı, VAR ve hakemler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kaos ikliminin bitmediği futbolumuzda dün kritik bir toplantı yapıldı. Süper Lig Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde Riva’da gündemdeki konuları değerlendirdi. Beşiktaş’ın katılmadığı toplantıda gelecek sezon uygulanacak yabancı futbolcu sayısı masaya yatırıldı. JESUS BİZZAT KATILDI Galatasaray ve bazı kulüpler, yabancı oyuncu sınırının kalkmasını istedi. Bazı kulüpler ise takımların 14 yabancı oyuncu transfer edebilmesini ancak ilk 11’de herhangi bir sınır olmamasını talep etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, bizzat Riva’ya gelip görüşlerini aktardı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise canlı bağlantı ile düşüncelerini paylaştı. Diğer kulüplerden de çok sayıda hoca toplantıda yer aldı. Kulüpler, gelecek sezon Türkiye Kupası’nın statüsünün değişimi ve hakem ile VAR performansları hakkında da hem görüşlerini hem şikâyetlerini dile getirdi. Toplantının son bölümüne Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun da katıldığı öğrenildi. Kulüp başkanları ve TFF yöneticileri daha sonra iftar yaptı.
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da toplanan Kulüpler Birliği Vakfı, Beşiktaş'ın katılmadığı zirvede yabancı sınırı, VAR ve hakemler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kaos ikliminin bitmediği futbolumuzda dün kritik bir toplantı yapıldı. Süper Lig Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde Riva’da gündemdeki konuları değerlendirdi. Beşiktaş’ın katılmadığı toplantıda gelecek sezon uygulanacak yabancı futbolcu sayısı masaya yatırıldı.

JESUS BİZZAT KATILDI

Galatasaray ve bazı kulüpler, yabancı oyuncu sınırının kalkmasını istedi. Bazı kulüpler ise takımların 14 yabancı oyuncu transfer edebilmesini ancak ilk 11’de herhangi bir sınır olmamasını talep etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, bizzat Riva’ya gelip görüşlerini aktardı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise canlı bağlantı ile düşüncelerini paylaştı. Diğer kulüplerden de çok sayıda hoca toplantıda yer aldı.

Kulüpler, gelecek sezon Türkiye Kupası’nın statüsünün değişimi ve hakem ile VAR performansları hakkında da hem görüşlerini hem şikâyetlerini dile getirdi. Toplantının son bölümüne Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun da katıldığı öğrenildi. Kulüp başkanları ve TFF yöneticileri daha sonra iftar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.