Whatsapp'ta yeni dönem: Mesajlar nasıl sabitlenir?

Güncel 24.03.2024 - 15:23, Güncelleme: 24.03.2024 - 15:29
 

Whatsapp'ta yeni dönem: Mesajlar nasıl sabitlenir?

KOCAELİ HABERİ
WhatsApp'ın mesaj sabitleme özelliği Android, iPhone ve masaüstünde kullanılabiliyor. Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, mesaj sabitleme sınırını üçe çıkardığını duyurdu. Bu özelliğin kullanıma sunulduğu aralık ayından bu yana, yalnızca bir mesaj sabitlenebiliyordu.  Peki, Whatsapp'ta mesajlar nasıl sabitleniyor? Sohbetin en üstüne üçe kadar mesaj sabitleyebilirsiniz. Sabitlendikten sonra mesaj 24 saat, 7 gün veya 30 gün boyunca bir bant olarak sohbetin en üstünde kalacaktır. Sabitlenmiş mesaj bandına dokunarak sohbetteki ilgili mesaja erişebilirsiniz. Birden fazla mesaj sabitlenirse bantta kaç mesajın sabitlendiği gösterilir. Sabitlenen en yeni mesaj bantta ilk sırada görünür. 
KOCAELİ HABERİ

WhatsApp'ın mesaj sabitleme özelliği Android, iPhone ve masaüstünde kullanılabiliyor. Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, mesaj sabitleme sınırını üçe çıkardığını duyurdu. Bu özelliğin kullanıma sunulduğu aralık ayından bu yana, yalnızca bir mesaj sabitlenebiliyordu. 

Peki, Whatsapp'ta mesajlar nasıl sabitleniyor?
Sohbetin en üstüne üçe kadar mesaj sabitleyebilirsiniz. Sabitlendikten sonra mesaj 24 saat, 7 gün veya 30 gün boyunca bir bant olarak sohbetin en üstünde kalacaktır. Sabitlenmiş mesaj bandına dokunarak sohbetteki ilgili mesaja erişebilirsiniz. Birden fazla mesaj sabitlenirse bantta kaç mesajın sabitlendiği gösterilir. Sabitlenen en yeni mesaj bantta ilk sırada görünür. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.