WHATSAPP'A ÖNEMLİ GÜNCELLEME

Bilim-Teknoloji 02.07.2023 - 15:32, Güncelleme: 02.07.2023 - 15:32
 

WHATSAPP'A ÖNEMLİ GÜNCELLEME

KOCAELİ HABERİ
WhatsApp'ta nihayet diyebileceğiniz bir güncelleme geliyor. WhatsApp tarafından gönderilen fotoğraf sayısı kısıtlıydı. Son güncellemelere göre fotoğraf kalitesi ortadan kalkacak. WhatsApp'ta birisinden fotoğraf almak istediğinizde çözünürlük oldukça düşüyordu. WABetaInfo yüksek çözünürlüklü fotoğraf gönderme özelliğini test etmeye başladı.  ÇÖZÜNÜRLÜK ARTACAK Test, uygulamanın iOs ve Android'deki en srümlerinde devam ediyor. WhatsApp görüntüleri hafif sıkıştırılmış klasör gibi göndermemizi sağlayacak. Şuanlık bu düzenleme yalnızca fotoğraflarda geçerli maalesef videoların çözünürlüğü aynı olacak.
KOCAELİ HABERİ

WhatsApp'ta nihayet diyebileceğiniz bir güncelleme geliyor. WhatsApp tarafından gönderilen fotoğraf sayısı kısıtlıydı. Son güncellemelere göre fotoğraf kalitesi ortadan kalkacak.

WhatsApp'ta birisinden fotoğraf almak istediğinizde çözünürlük oldukça düşüyordu. WABetaInfo yüksek çözünürlüklü fotoğraf gönderme özelliğini test etmeye başladı. 

ÇÖZÜNÜRLÜK ARTACAK

Test, uygulamanın iOs ve Android'deki en srümlerinde devam ediyor.

WhatsApp görüntüleri hafif sıkıştırılmış klasör gibi göndermemizi sağlayacak. Şuanlık bu düzenleme yalnızca fotoğraflarda geçerli maalesef videoların çözünürlüğü aynı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.