WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

Bilim-Teknoloji 14.11.2022 - 18:56, Güncelleme: 14.11.2022 - 18:56
 

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

KOCAELİ HABERİ
Whatsapp'tan yapılan açıklamada 'Topluluklar' özelliğinin kullanıma sunulduğu duyuruldu. WhatsApp uygulamasında bugünden itibaren kullanıcılara ve grup yöneticilerine daha fazla kontrol imkânı tanıyan 'Topluluklar' özelliği kullanılabilecek. WhatsApp’ın yeni Topluluklar özelliği sayesinde WhatsApp içinde alt grup sohbetlerine de sahip olan büyük topluluklar oluşturulabilecek ve topluluğun tamamına gönderilen duyurular kolayca okunabilecek. Topluluklar özelliği ile birlikte okul, aile, iş veya mahalle gibi gruplar altında toplanan kullanıcılar, artık birçok grubu tek bir çatı altında toplama fırsatına sahip olacak. Ayrıca Topluluklar özelliği ile kullanıcılar, topluluğa gönderilen duyurulardan kolayca haberdar olabilecek.
KOCAELİ HABERİ

Whatsapp'tan yapılan açıklamada 'Topluluklar' özelliğinin kullanıma sunulduğu duyuruldu.

WhatsApp uygulamasında bugünden itibaren kullanıcılara ve grup yöneticilerine daha fazla kontrol imkânı tanıyan 'Topluluklar' özelliği kullanılabilecek.

WhatsApp’ın yeni Topluluklar özelliği sayesinde WhatsApp içinde alt grup sohbetlerine de sahip olan büyük topluluklar oluşturulabilecek ve topluluğun tamamına gönderilen duyurular kolayca okunabilecek.

Topluluklar özelliği ile birlikte okul, aile, iş veya mahalle gibi gruplar altında toplanan kullanıcılar, artık birçok grubu tek bir çatı altında toplama fırsatına sahip olacak. Ayrıca Topluluklar özelliği ile kullanıcılar, topluluğa gönderilen duyurulardan kolayca haberdar olabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.