VEYSEL TİPİOĞLU KOCAELİ'DEN Mİ YOKSA KARS'TAN MI ADAY ADAYI OLACAK?

Dünya 17.03.2023 - 01:22, Güncelleme: 17.03.2023 - 01:22
 

VEYSEL TİPİOĞLU KOCAELİ'DEN Mİ YOKSA KARS'TAN MI ADAY ADAYI OLACAK?

KOCAELİ HABERİ
2018 genel seçimlerinde AK Parti’den Kars milletvekili aday adayı olan ama aday gösterilmeyen Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu bir kez daha milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa ederken, Tipioğlu’nun Ak Parti Kocaeli'den mi yoksa doğum yeri olan memleketi Kars'tan mı milletvekili aday adayı olacağı sorusunun cevabı merak uyandırdı.. Kocaeli ve Ankara siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise Ak Parti Genel Merkez ve Kars il teşkilatlarının mutabakatları sonucu,  Veysel Tipioğlu'nun memlekti Kars'tan, Ak Parti Kars Milletvekili adayı gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyormuş..
KOCAELİ HABERİ

2018 genel seçimlerinde AK Parti’den Kars milletvekili aday adayı olan ama aday gösterilmeyen Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu bir kez daha milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti..

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa ederken, Tipioğlu’nun Ak Parti Kocaeli'den mi yoksa doğum yeri olan memleketi Kars'tan mı milletvekili aday adayı olacağı sorusunun cevabı merak uyandırdı..

Kocaeli ve Ankara siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise Ak Parti Genel Merkez ve Kars il teşkilatlarının mutabakatları sonucu,  Veysel Tipioğlu'nun memlekti Kars'tan, Ak Parti Kars Milletvekili adayı gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyormuş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.