VEKİL YILMAZ: ''DESTAN YAZACAĞIZ''

Siyaset 03.05.2023 - 12:50, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:50
 

VEKİL YILMAZ: ''DESTAN YAZACAĞIZ''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, gün boyu Derince’deydi. Yılmaz, “15 Mayıs'ta gün yeni bir yüzyılın ilk ışıklarıyla üzerimize doğacak ve biz o günden sonra da ülkemiz için milletimiz için şehrimiz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" dedi Mehmet Akif Yılmaz, “14 Mayıs’ta güçlü bir şekilde destan yazacağız” AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, gün boyu Derince’deydi. İlk olarak AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden ve İlçe Başkanı Koray Meydan ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, birlikte Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Derince Seyyar Pazarcılar Odası ve Derince Bakkallar&Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası’nı ziyaret etti. ESNAFI GEZDİ, STK’LARI ZİYARET ETTİ Mehmet Akif Yılmaz daha sonra İHH Derince Şubesi’ni ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette AK Parti döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Yılmaz, Derince Çınarlı Mahallesinde Salı Pazarı esnafını da gezdi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. VATANDAŞIMIZ SAMİMİYETİMİZİ GÖRÜYOR Esnafın da ilgi gösterdiği Yılmaz, “Çiftçimiz ürettiği ürünü semt pazarında hemşehrilerimizle buluşturuyor. “Milletimiz gerek sokakta, gerek hanelerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize olan muhabbetlerini samimiyetle söylüyor. Gençlerimiz, kadınlarımız hizmet üreteceğimizi, gece gündüz çalışacağımızı biliyor. DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ 14 Mayıs'ta güçlü bir şekilde tarih yazacağız. 15 Mayıs'ta gün yeni bir yüzyılın ilk ışıklarıyla üzerimize doğacak ve biz o günden sonra da ülkemiz için milletimiz için şehrimiz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Yılmaz son olarak da Derince Çınarlı Mahallesi sakinleri ve Derince Sivaslılar Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemini anlattı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, gün boyu Derince’deydi. Yılmaz, “15 Mayıs'ta gün yeni bir yüzyılın ilk ışıklarıyla üzerimize doğacak ve biz o günden sonra da ülkemiz için milletimiz için şehrimiz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Mehmet Akif Yılmaz, “14 Mayıs’ta güçlü bir şekilde destan yazacağız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, gün boyu Derince’deydi. İlk olarak AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden ve İlçe Başkanı Koray Meydan ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, birlikte Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Derince Seyyar Pazarcılar Odası ve Derince Bakkallar&Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

ESNAFI GEZDİ, STK’LARI ZİYARET ETTİ

Mehmet Akif Yılmaz daha sonra İHH Derince Şubesi’ni ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette AK Parti döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Yılmaz, Derince Çınarlı Mahallesinde Salı Pazarı esnafını da gezdi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

VATANDAŞIMIZ SAMİMİYETİMİZİ GÖRÜYOR

Esnafın da ilgi gösterdiği Yılmaz, “Çiftçimiz ürettiği ürünü semt pazarında hemşehrilerimizle buluşturuyor. “Milletimiz gerek sokakta, gerek hanelerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize olan muhabbetlerini samimiyetle söylüyor. Gençlerimiz, kadınlarımız hizmet üreteceğimizi, gece gündüz çalışacağımızı biliyor.

DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

14 Mayıs'ta güçlü bir şekilde tarih yazacağız. 15 Mayıs'ta gün yeni bir yüzyılın ilk ışıklarıyla üzerimize doğacak ve biz o günden sonra da ülkemiz için milletimiz için şehrimiz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Yılmaz son olarak da Derince Çınarlı Mahallesi sakinleri ve Derince Sivaslılar Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.