VEKİL YILDIZLI: ''VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM''

Siyaset 31.05.2023 - 18:46, Güncelleme: 31.05.2023 - 18:59
 

VEKİL YILDIZLI: ''VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM''

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı TBMM'de milletvekilliği için kaydını tamamlandı Yıldızlı mutluluğunu sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı: ''28.Dönem Kocaeli Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisindeki kayıt işlemlerimi tamamladım. Kentimize ve ülkemize Gazi Meclis çatısı altında güzel hizmetlerde bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.'' Harun Özgür Yıldızlı milletvekili seçilmeden önce bir süre CHP Kocaeli İl Başkanlığı görevini de yürütmüştü. Yıldızlı milletvekili olmak için görevinden istifa etmiş ve CHP tarafından Kocaeli'de ikinci sıradan aday olarak gösterilmişti.  
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı TBMM'de milletvekilliği için kaydını tamamlandı

Yıldızlı mutluluğunu sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

''28.Dönem Kocaeli Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisindeki kayıt işlemlerimi tamamladım. Kentimize ve ülkemize Gazi Meclis çatısı altında güzel hizmetlerde bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.''

Harun Özgür Yıldızlı milletvekili seçilmeden önce bir süre CHP Kocaeli İl Başkanlığı görevini de yürütmüştü. Yıldızlı milletvekili olmak için görevinden istifa etmiş ve CHP tarafından Kocaeli'de ikinci sıradan aday olarak gösterilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.