VEKİL YAMAN GEBZE'DE SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

İlçeler 05.05.2023 - 15:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 15:55
 

VEKİL YAMAN GEBZE'DE SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gebze’de sanayi esnafı ve çalışanlarla bir araya geldi. Milletvekili Yaman; “Birleşmiş Milletlerin çözemediği Tahıl Sorunu Sayın Cumhurbaşkanımızın devreye girmesiyle birlikte çözüldü. Türkiye, Dünya barışının teminatıdır.” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Gebze Oto Sanayi, Nakliyeciler Garajı ve Hasköy Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi esnafı ve çalışanlarla bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat yöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği sanayi esnafı ve çalışanlarla sohbet eden Milletvekili Cemil Yaman, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından önemli bir seçim olduğunu söyleyerek destek istedi. “TÜRKİYE, DÜNYA BARIŞININ TEMİNATIDIR” Milletvekili Cemil Yaman yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; “Bugün Allah’a çok şükür kendi teknolojimiz var. Gabar’da petrol rezervine ulaştık. Karadeniz’de doğalgaza ulaştık. Mavi Vatanda her türlü bize ait olan madenlere ulaşma konusunda kararlılığımız var. Muhalefeti ben anlayamıyorum. Bu ay doğalgaz faturaları sıfır gelmeye başladı. Halkımız kullanmaya başladı. Doğalgazı Rusya’dan borularla veriyorlar diyorlar. Türkiye’nin en büyük sorunu muhalefet sorunudur. Biz yerli ve milli bir araç yaptık. Öyle bir şey yok diyorlar. Bu Tükiye’nin bir değeri. TOGG kendi segmentinde bu emsalde çok az araç vardır. Türkiye’nin savunma sanayiinde geldiği nokta onları ürkütüyor. Birleşmiş Milletlerin çözemediği Tahıl Sorunu Sayın Cumhurbaşkanımızın devreye girmesiyle birlikte çözüldü. Türkiye, Dünya barışının teminatıdır. 14 Mayıs’tan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye artık çok daha güçlü.” dedi. ÇOCUKLARIMIZ HAYAL KURUYOR VE HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR Türkiye’nin menfaatine ne olursa olsun bunun karşısında duran bir yapı var. Bu muhalefet falan değil. Ne olursa olsun, istemiyoruz. Tarihte buna benzer olaylar olmuş. AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyoner dünya görüşü ve Türkiye gençliğine olan güveni bizi bugün teknoloji de çok iyi bir noktaya getirdi. Bunu bu ülkenin gençleri yapıyor. Artık çocuklarımız hayaller kuruyorlar ve bu hayallerin Recep Tayyip Erdoğan’ın yönettiği bir ülkede hayat bulacağına inanıyorlar. Ve bu hayalleri gerçekleştiriyor. Bu ülkenin gençleri çok güzel işler yapıyor, yapacak. Biz ne İngiltere’yi, ne Amerika’yı tanırız. Biz aziz milletimizi tanırız. Bugüne kadar biz milletimize verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Milletimiz de her seçimde bize destek verdiler. 14 Mayıs’ta yine güçlü bir destek vereceklerine inanıyorum”  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gebze’de sanayi esnafı ve çalışanlarla bir araya geldi. Milletvekili Yaman; “Birleşmiş Milletlerin çözemediği Tahıl Sorunu Sayın Cumhurbaşkanımızın devreye girmesiyle birlikte çözüldü. Türkiye, Dünya barışının teminatıdır.” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Gebze Oto Sanayi, Nakliyeciler Garajı ve Hasköy Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi esnafı ve çalışanlarla bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat yöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği sanayi esnafı ve çalışanlarla sohbet eden Milletvekili Cemil Yaman, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından önemli bir seçim olduğunu söyleyerek destek istedi.

“TÜRKİYE, DÜNYA BARIŞININ TEMİNATIDIR”

Milletvekili Cemil Yaman yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; “Bugün Allah’a çok şükür kendi teknolojimiz var. Gabar’da petrol rezervine ulaştık. Karadeniz’de doğalgaza ulaştık. Mavi Vatanda her türlü bize ait olan madenlere ulaşma konusunda kararlılığımız var. Muhalefeti ben anlayamıyorum. Bu ay doğalgaz faturaları sıfır gelmeye başladı. Halkımız kullanmaya başladı. Doğalgazı Rusya’dan borularla veriyorlar diyorlar. Türkiye’nin en büyük sorunu muhalefet sorunudur. Biz yerli ve milli bir araç yaptık. Öyle bir şey yok diyorlar. Bu Tükiye’nin bir değeri. TOGG kendi segmentinde bu emsalde çok az araç vardır. Türkiye’nin savunma sanayiinde geldiği nokta onları ürkütüyor. Birleşmiş Milletlerin çözemediği Tahıl Sorunu Sayın Cumhurbaşkanımızın devreye girmesiyle birlikte çözüldü. Türkiye, Dünya barışının teminatıdır. 14 Mayıs’tan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye artık çok daha güçlü.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ HAYAL KURUYOR VE HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Türkiye’nin menfaatine ne olursa olsun bunun karşısında duran bir yapı var. Bu muhalefet falan değil. Ne olursa olsun, istemiyoruz. Tarihte buna benzer olaylar olmuş. AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyoner dünya görüşü ve Türkiye gençliğine olan güveni bizi bugün teknoloji de çok iyi bir noktaya getirdi. Bunu bu ülkenin gençleri yapıyor. Artık çocuklarımız hayaller kuruyorlar ve bu hayallerin Recep Tayyip Erdoğan’ın yönettiği bir ülkede hayat bulacağına inanıyorlar. Ve bu hayalleri gerçekleştiriyor. Bu ülkenin gençleri çok güzel işler yapıyor, yapacak. Biz ne İngiltere’yi, ne Amerika’yı tanırız. Biz aziz milletimizi tanırız. Bugüne kadar biz milletimize verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Milletimiz de her seçimde bize destek verdiler. 14 Mayıs’ta yine güçlü bir destek vereceklerine inanıyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.