VEKİL YAMAN AĞRILILARLA BULUŞTU

İlçeler 09.05.2023 - 12:06, Güncelleme: 09.05.2023 - 12:06
 

VEKİL YAMAN AĞRILILARLA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova’da Ağrılılar Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Ağrılıların yoğun  ilgisiyle karşılanan Milletvekili Yaman, “Bazı ülkeler açık açık taraf oluyorlar. Muhalefet partileri de, ‘Ya senin ne haddine. Ülkemin iç işlerine karışma’ demiyor. Onlara alkış tutuyorlar.” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerle ilgili çalışmalarını Çayırova’da sürdürdü. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve parti teşkilatlarıyla birlikte Çayırova Ağrılılar Derneği ve Karayazı Derneği’ni ziyaret etti. Ardından Özgürlük Mahallesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Yaman, burada vatandaşlarla sohbet etti “MUHALEFET ‘İÇ İŞLERİMİZE KARIŞMA’ DİYEMİYOR, ONLARA ALKIŞ TUTUYOR” AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, “Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu en büyük devrim ülkemizin gençlerinin önüne açtı. Türkiye Yüzyılı bir slogan değil, bir hedef. Bugüne kadar vermiş olduğumuz her sözü tuttuk. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan gitsin diyorlar. Bazı ülkeler açık açık taraf oluyorlar. Neden? Çünkü dünyayı sömüremiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi ayağındaki prangalardan kurtarıyor. ‘Tam bağımsız bir Türkiye’ diyor. ‘Daha adil bir dünya kurmak mümkün’ diyor. Bunlar onların işine gelmiyor. Muhalefet partileri de, ‘Ya senin ne haddine. Ülkemin iç işlerine karışma’ demiyor. Onlara alkış tutuyorlar. Bir de diyorlar ki, ‘Biz Türkiye muhalefetini destekliyoruz’ diyorlar. Türkiye’de 24 çocuğumuza bir öğretmen düşüyordu, şimdi 11 çocuğumuza bir öğretmen düşüyor. 385 bin sağlık çalışanı vardı, bugün 1 milyon 350 bin sağlık çalışanımız var. Annelerimiz doğurdukları yavrularını devlet hastanelerinde rehin bırakıyordu, cenazelerimizi rehin bırakıyorduk, senet veriyorduk. Böyle bir Türkiye’den bugün beş yıldızlı şehir hastaneleri var. Pandemi sürecini en başarılı yöneten ülke Türkiye. 45 bin yeni öğretmen atandı. Hayırlı olsun. Okullarımız yenilendi. Duble yollarla Türkiye’nin her köşesine gidiyoruz. Bu milletin gençlerin önünü açtığı için mi Recep Tayyip Erdoğan gitmeli. Neden gitmeli. Ömrünü bu millete vakfettiği için mi gitmeli. Bu milletin çocukları daha güzel yaşasın diye, bilim çağını, teknoloji çağını, TEKNOFEST çağını, yaşam standartlarını yükseltmek için elinden gelen her şeyi yapan bir lider neden gitsin? Biz yalnızca milletten emir alırız.  Bugüne kadar millet ne dediyse onu yaptık. Bugünden sonra da aziz milletimiz ne derse onu yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova’da Ağrılılar Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Ağrılıların yoğun  ilgisiyle karşılanan Milletvekili Yaman, “Bazı ülkeler açık açık taraf oluyorlar. Muhalefet partileri de, ‘Ya senin ne haddine. Ülkemin iç işlerine karışma’ demiyor. Onlara alkış tutuyorlar.” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerle ilgili çalışmalarını Çayırova’da sürdürdü. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve parti teşkilatlarıyla birlikte Çayırova Ağrılılar Derneği ve Karayazı Derneği’ni ziyaret etti. Ardından Özgürlük Mahallesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Yaman, burada vatandaşlarla sohbet etti

“MUHALEFET ‘İÇ İŞLERİMİZE KARIŞMA’ DİYEMİYOR, ONLARA ALKIŞ TUTUYOR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, “Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu en büyük devrim ülkemizin gençlerinin önüne açtı. Türkiye Yüzyılı bir slogan değil, bir hedef. Bugüne kadar vermiş olduğumuz her sözü tuttuk. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan gitsin diyorlar. Bazı ülkeler açık açık taraf oluyorlar. Neden? Çünkü dünyayı sömüremiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi ayağındaki prangalardan kurtarıyor. ‘Tam bağımsız bir Türkiye’ diyor. ‘Daha adil bir dünya kurmak mümkün’ diyor. Bunlar onların işine gelmiyor. Muhalefet partileri de, ‘Ya senin ne haddine. Ülkemin iç işlerine karışma’ demiyor. Onlara alkış tutuyorlar. Bir de diyorlar ki, ‘Biz Türkiye muhalefetini destekliyoruz’ diyorlar. Türkiye’de 24 çocuğumuza bir öğretmen düşüyordu, şimdi 11 çocuğumuza bir öğretmen düşüyor. 385 bin sağlık çalışanı vardı, bugün 1 milyon 350 bin sağlık çalışanımız var. Annelerimiz doğurdukları yavrularını devlet hastanelerinde rehin bırakıyordu, cenazelerimizi rehin bırakıyorduk, senet veriyorduk. Böyle bir Türkiye’den bugün beş yıldızlı şehir hastaneleri var. Pandemi sürecini en başarılı yöneten ülke Türkiye. 45 bin yeni öğretmen atandı. Hayırlı olsun. Okullarımız yenilendi. Duble yollarla Türkiye’nin her köşesine gidiyoruz. Bu milletin gençlerin önünü açtığı için mi Recep Tayyip Erdoğan gitmeli. Neden gitmeli. Ömrünü bu millete vakfettiği için mi gitmeli. Bu milletin çocukları daha güzel yaşasın diye, bilim çağını, teknoloji çağını, TEKNOFEST çağını, yaşam standartlarını yükseltmek için elinden gelen her şeyi yapan bir lider neden gitsin? Biz yalnızca milletten emir alırız.  Bugüne kadar millet ne dediyse onu yaptık. Bugünden sonra da aziz milletimiz ne derse onu yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.