VEKİL HÜLAGÜ BAŞKAN ERDOĞAN'I BÖYLE UĞURLADI

Siyaset 15.11.2023 - 21:34, Güncelleme: 15.11.2023 - 21:34
 

VEKİL HÜLAGÜ BAŞKAN ERDOĞAN'I BÖYLE UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü  (2014-2022) görev süresinin bitiminde Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı ve YÖK üyeliğine atanmıştı. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen  Prof. Dr. Sadettin Hülagü, bugün Ak Parti TBMM Grup toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konuşması sonrasında, Beştepe'de ki Cumhurbaşkanlığı külliyesine uğurladı ve o anları sosyal medyadan "AK Parti Grup Toplantımız sonrasında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ı Gazi Meclisimizden uğurladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günkü heyecan ve gayretle durmadan, yorulmadan memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü  (2014-2022) görev süresinin bitiminde Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı ve YÖK üyeliğine atanmıştı.

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen  Prof. Dr. Sadettin Hülagü, bugün Ak Parti TBMM Grup toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konuşması sonrasında, Beştepe'de ki Cumhurbaşkanlığı külliyesine uğurladı ve o anları sosyal medyadan "AK Parti Grup Toplantımız sonrasında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ı Gazi Meclisimizden uğurladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günkü heyecan ve gayretle durmadan, yorulmadan memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.