USTA SANATÇI SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI

Eğitim-Kültür-Sanat 11.07.2023 - 16:16, Güncelleme: 11.07.2023 - 16:16
 

USTA SANATÇI SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Usta sanatçı Özkan Uğur, son yolculuğuna uğurlandı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Fuat Güner "Yeniden buluşmak için hoşçakal", Mazhar Alanson ise "Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" sözleriyle Özkan Uğur'a veda etti. Uğur'un oğlu Alişan Uğur da, "Nur içinde yat canımızın içi. Hep içimizde, yanımızda olacaksın" dedi. Törenin ardından Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Özkan Uğur'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı'na götürüldü. AKM'deki törene sanat ve siyaset dünyasının yanı sıra çok sayıda yurttaş da katıldı. Özkan Uğur için hazırlanan videonun yayımlandığı sırasında salonda gözyaşları sel oldu. Uğur ile yıllarca birlikte çalışan ve birçok projeye imza atan komedyen Cem Yılmaz gözyaşlarına boğuldu. "NEYE ELİ DEĞSE ALTIN GİBİ DEĞER KATARDI" Törenin açılış konuşmasını yapan oyuncu Zafer Algöz, Özkan Uğur ile ilgili şu sözleri söyledi: "Müthiş bir başarı hikâyesi. Gelmiş olduğu yere, tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi. Müthiş bir mücevherdi Özkan abi. Neye eli değse, ona altın gibi değer katan çok büyük bir değerdi. Hepimizin başı sağolsun." GÜNER VE ALANSON'DAN VEDA MFÖ grubunun üyeleri Fuat Güner ile Mazhar Alanson, yol arkadaşları Özkan Uğur'a gözyaşları içinde veda etti. Fuat Güner "Herkes için çok önemli bir kayıp. Tam 52 yıllık dostum, iş ortağımız. Hiçbir söz acısını içimizden attıramaz. Yeniden buluşmak için hoşçakal" dedi. Mazhar Alason da, gözyaşları içerisinde şu ifadeleri kullandı: "Manevi kardeşimiz. Onunla özel dilimiz vardı, yeteneği konusunda başarısı tartışılmaz. Bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun, görüyorsun meğer Türkiye severmiş. Çaresiziz nasıl yapacağız, başka bir şey söylemek istemiyorum. Özkancığım ele güne yapayalnız böyle de olmaz ki. Böyle de bırakılmaz ki gözyaşlarımız bitti mi sandın. Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık." "HEP İÇİMİZDE, YANIMIZDA OLACAKSIN" Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur ise, şu sözlerle babasına veda etti: "Hayatını hastalığına rağmen doyasıya yaşadı. Eğlenmeye ve eğlendirmeye devam etti. En zor zamanlarında bile yüzünden gülümsemesi eksik olmadı. Artık onun gitar çalışını, Özkanca egzersizlerini, kahkalarını esprilerini duyamayacak olmak daha doğrusu ona dokunamayacak olmak çok hüzün verici. Babam hakkında di'li geçmiş zamanda konuşuyor olmak çok zor. Nur içinde yat canımızın içi. Hep içimizde, yanımızda olacaksın."  
KOCAELİ HABERİ

Usta sanatçı Özkan Uğur, son yolculuğuna uğurlandı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Fuat Güner "Yeniden buluşmak için hoşçakal", Mazhar Alanson ise "Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" sözleriyle Özkan Uğur'a veda etti. Uğur'un oğlu Alişan Uğur da, "Nur içinde yat canımızın içi. Hep içimizde, yanımızda olacaksın" dedi. Törenin ardından Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Özkan Uğur'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı'na götürüldü.

AKM'deki törene sanat ve siyaset dünyasının yanı sıra çok sayıda yurttaş da katıldı.

Özkan Uğur için hazırlanan videonun yayımlandığı sırasında salonda gözyaşları sel oldu. Uğur ile yıllarca birlikte çalışan ve birçok projeye imza atan komedyen Cem Yılmaz gözyaşlarına boğuldu.

"NEYE ELİ DEĞSE ALTIN GİBİ DEĞER KATARDI"

Törenin açılış konuşmasını yapan oyuncu Zafer Algöz, Özkan Uğur ile ilgili şu sözleri söyledi:

"Müthiş bir başarı hikâyesi. Gelmiş olduğu yere, tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi. Müthiş bir mücevherdi Özkan abi. Neye eli değse, ona altın gibi değer katan çok büyük bir değerdi. Hepimizin başı sağolsun."

GÜNER VE ALANSON'DAN VEDA

MFÖ grubunun üyeleri Fuat Güner ile Mazhar Alanson, yol arkadaşları Özkan Uğur'a gözyaşları içinde veda etti. Fuat Güner "Herkes için çok önemli bir kayıp. Tam 52 yıllık dostum, iş ortağımız. Hiçbir söz acısını içimizden attıramaz. Yeniden buluşmak için hoşçakal" dedi.

Mazhar Alason da, gözyaşları içerisinde şu ifadeleri kullandı:

"Manevi kardeşimiz. Onunla özel dilimiz vardı, yeteneği konusunda başarısı tartışılmaz. Bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun, görüyorsun meğer Türkiye severmiş. Çaresiziz nasıl yapacağız, başka bir şey söylemek istemiyorum. Özkancığım ele güne yapayalnız böyle de olmaz ki. Böyle de bırakılmaz ki gözyaşlarımız bitti mi sandın. Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık."

"HEP İÇİMİZDE, YANIMIZDA OLACAKSIN"

Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur ise, şu sözlerle babasına veda etti:

"Hayatını hastalığına rağmen doyasıya yaşadı. Eğlenmeye ve eğlendirmeye devam etti. En zor zamanlarında bile yüzünden gülümsemesi eksik olmadı. Artık onun gitar çalışını, Özkanca egzersizlerini, kahkalarını esprilerini duyamayacak olmak daha doğrusu ona dokunamayacak olmak çok hüzün verici. Babam hakkında di'li geçmiş zamanda konuşuyor olmak çok zor. Nur içinde yat canımızın içi. Hep içimizde, yanımızda olacaksın."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.