ÜNLÜ ŞARKICI ÇOCUĞUNU EVLENDİRDİ

Magazin - Cemiyet 23.12.2023 - 12:00, Güncelleme: 23.12.2023 - 12:00
 

ÜNLÜ ŞARKICI ÇOCUĞUNU EVLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, bu kez büyük bir mutluluk yaşadı. Karlı, kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendirdi Ünlü şarkıcının kızı Ecen Naz Karlı, dün bir süredir birlikte olduğu pilot sevgilisi Bulut Çatalsakal ile evlendi. Elif Karlı, fotoğraflarını; "Çocukluk arkadaşlığından hayat arkadaşlığına... Ben bugün kızımın mürüvvetini gördüm. 2 pırlantam vardı. 3 oldu. Benim harika çocuklarım. Çok mutlu olun. Yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun" notuyla paylaştı. Ecen Naz'ın gelin çiçeğinde kaybettiği babası Cengiz Karlı'nın fotoğrafının da yer alması dikkatlerden kaçmadı.
KOCAELİ HABERİ

Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, bu kez büyük bir mutluluk yaşadı. Karlı, kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendirdi

Ünlü şarkıcının kızı Ecen Naz Karlı, dün bir süredir birlikte olduğu pilot sevgilisi Bulut Çatalsakal ile evlendi. Elif Karlı, fotoğraflarını; "Çocukluk arkadaşlığından hayat arkadaşlığına... Ben bugün kızımın mürüvvetini gördüm. 2 pırlantam vardı. 3 oldu. Benim harika çocuklarım. Çok mutlu olun. Yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun" notuyla paylaştı.

Ecen Naz'ın gelin çiçeğinde kaybettiği babası Cengiz Karlı'nın fotoğrafının da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.