ÜNLÜ SANATÇININ ACI GÜNÜ

Magazin - Cemiyet 12.05.2023 - 14:43, Güncelleme: 12.05.2023 - 14:43
 

ÜNLÜ SANATÇININ ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ, 90 yaşında hayatını kaybetti. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinde de başrol oynayan Emre Altuğ, babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Başarılı oyuncunun bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. Tuncer Altuğ'un cenaze töreninin nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor.  Emre Altuğ ve eski eşi Çağla Şıkel'den de henüz bir açıklama gelmedi. 10 SENE ÖNCE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRMİŞTİ Tuncer Altuğ, 2013 yılında evinde içtiği balgam söktürücü sonrası boğazında alerjik reaksiyon gelişmesi nedeniyle boğulma tehlikesi atlatmıştı. 
KOCAELİ HABERİ

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinde de başrol oynayan Emre Altuğ, babasının ölüm haberiyle yıkıldı.

Başarılı oyuncunun bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. Tuncer Altuğ'un cenaze töreninin nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor. 

Emre Altuğ ve eski eşi Çağla Şıkel'den de henüz bir açıklama gelmedi.

10 SENE ÖNCE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRMİŞTİ

Tuncer Altuğ, 2013 yılında evinde içtiği balgam söktürücü sonrası boğazında alerjik reaksiyon gelişmesi nedeniyle boğulma tehlikesi atlatmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.