ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYE KALDIRILDI

Magazin - Cemiyet 04.05.2023 - 13:58, Güncelleme: 04.05.2023 - 13:58
 

ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYE KALDIRILDI

KOCAELİ HABERİ
Sanatçı Yılmaz Morgül'den hayranlarını korkutan bir haber geldi. Morgül, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 59 yaşındaki sanatçının menajeri tarafından yapılan açıklamada, sanatçının rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ancak, sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi. Morgül'ün hastanede olduğu anların görüntüsü paylaşıldı.
KOCAELİ HABERİ

Sanatçı Yılmaz Morgül'den hayranlarını korkutan bir haber geldi. Morgül, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

59 yaşındaki sanatçının menajeri tarafından yapılan açıklamada, sanatçının rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ancak, sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Morgül'ün hastanede olduğu anların görüntüsü paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.