ÜNLÜ OYUNCU HAYATINI KAYBETTİ

Eğitim-Kültür-Sanat 30.01.2023 - 10:28, Güncelleme: 30.01.2023 - 10:28
 

ÜNLÜ OYUNCU HAYATINI KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
Bir süredir kanserle mücadele eden Annie Wersching, vefat etti. Ünlü oyuncu, 45 yaşında hayata veda etti '24' ve 'Star Trek: Picard' gibi dizilerde rol alarak şöhrete ulaşan Annie Wersching'ten acı haber geldi. Wersching'in 45 yaşında yaşamını yitirdiği öğrenildi. Annie Wersching'in vefatını menajeri Craig Schneider duyurdu. 2020 yılında kanser teşhisi konan ve bir süredir hastalıkla mücadele eden Wersching'in ölümüne dair detaylı bir açıklama ise yapılmadı.
KOCAELİ HABERİ

Bir süredir kanserle mücadele eden Annie Wersching, vefat etti. Ünlü oyuncu, 45 yaşında hayata veda etti

'24' ve 'Star Trek: Picard' gibi dizilerde rol alarak şöhrete ulaşan Annie Wersching'ten acı haber geldi. Wersching'in 45 yaşında yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Annie Wersching'in vefatını menajeri Craig Schneider duyurdu. 2020 yılında kanser teşhisi konan ve bir süredir hastalıkla mücadele eden Wersching'in ölümüne dair detaylı bir açıklama ise yapılmadı.
Annie Wersching hayatını kaybetti - Magazin haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.