ÜNLÜ OYUNCU HASTANELİK OLDU

Magazin - Cemiyet 17.01.2024 - 18:01, Güncelleme: 17.01.2024 - 18:01
 

ÜNLÜ OYUNCU HASTANELİK OLDU

KOCAELİ HABERİ
Oyuncu Vural Çelik, 1 ay içerisinde 2. kez influenza oldu. Hastanede tedavi gören oyuncu, herkesi maske kullanması gerektiği konusunda uyardı. Avrupa Yakası, Seksenler ve Yahşi Cazibe gibi başarılı dizilerdeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu Vural Çelik, 1 ay içerisinde 2. kez influenza oldu. "MASKE TAKIN" Koronavirüs ve influenza vakaları hızla artış gösterdiği son günlerde Vural Çelik de 2. kez hastanelik oldu. Bir ay içinde 2. kez ınfluenza teşhisi konulan oyuncu, hasta yatağından bitkin bir halde çektiği videoyu yayınlayarak "Hastanın seyir defteri. 15 gün önce influenza olmuştum, aradan 15 gün geçtikten sonra tekrar hastanedeyim. Tekrar influenza... Lütfen maske takın" ifadelerini kullandı. YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI YÜZDE 83 Solunum yolu enfeksiyonlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; en sık grip, RSV ve COVID vakalarının görüldüğünü belirtti. İstanbul'da yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 83'e ulaştı.
KOCAELİ HABERİ

Oyuncu Vural Çelik, 1 ay içerisinde 2. kez influenza oldu. Hastanede tedavi gören oyuncu, herkesi maske kullanması gerektiği konusunda uyardı.

Avrupa Yakası, Seksenler ve Yahşi Cazibe gibi başarılı dizilerdeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu Vural Çelik, 1 ay içerisinde 2. kez influenza oldu.

"MASKE TAKIN"

Koronavirüs ve influenza vakaları hızla artış gösterdiği son günlerde Vural Çelik de 2. kez hastanelik oldu.

Bir ay içinde 2. kez ınfluenza teşhisi konulan oyuncu, hasta yatağından bitkin bir halde çektiği videoyu yayınlayarak "Hastanın seyir defteri. 15 gün önce influenza olmuştum, aradan 15 gün geçtikten sonra tekrar hastanedeyim. Tekrar influenza... Lütfen maske takın" ifadelerini kullandı.

YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI YÜZDE 83

Solunum yolu enfeksiyonlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; en sık grip, RSV ve COVID vakalarının görüldüğünü belirtti. İstanbul'da yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 83'e ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.