Ünlü iş kadınları başarının formülünü Kocaeli’de anlattı

Güncel 24.09.2023 - 17:17, Güncelleme: 24.09.2023 - 17:17
 

Ünlü iş kadınları başarının formülünü Kocaeli’de anlattı

KOCAELİ HABERİ
KOİDER Bazaar etkinliğine ünlü iş kadınları panelist olarak katıldı. Panelistler tecrübelerini girişimci iş kadınları ile paylaştı Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliği birbirinden değerli panelistleri katılımcılarla buluşturdu.  “Bin Kadın Gücü” mottosuyla Türk dünyasının girişimci iş kadınlarını ağırlayan programda “Dünya Ülkelerinde İhracatta Kadının Yeri” ve “E- Ticarette İhracat Modelleri” adlı paneller gerçekleşti. Moderatörlüğünü ünlü televizyon sunucusu Celal Pir’in yaptığı panellerde Akyürek Makine A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gül Akyürek Balta, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Shopsa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Nurdan Öztürk ve SEDEFED Başkan Yardımcısı Fügen Toksü konuşmacı olarak katıldı.
KOCAELİ HABERİ

KOİDER Bazaar etkinliğine ünlü iş kadınları panelist olarak katıldı. Panelistler tecrübelerini girişimci iş kadınları ile paylaştı

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliği birbirinden değerli panelistleri katılımcılarla buluşturdu. 

“Bin Kadın Gücü” mottosuyla Türk dünyasının girişimci iş kadınlarını ağırlayan programda “Dünya Ülkelerinde İhracatta Kadının Yeri” ve “E- Ticarette İhracat Modelleri” adlı paneller gerçekleşti. Moderatörlüğünü ünlü televizyon sunucusu Celal Pir’in yaptığı panellerde Akyürek Makine A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gül Akyürek Balta, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Shopsa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Nurdan Öztürk ve SEDEFED Başkan Yardımcısı Fügen Toksü konuşmacı olarak katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.