ÜNLÜ ÇİFTTEN KÖTÜ HABER GELDİ

Magazin - Cemiyet 02.08.2022 - 18:18, Güncelleme: 02.08.2022 - 18:18
 

ÜNLÜ ÇİFTTEN KÖTÜ HABER GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Şimdilerde ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Fahriye Evcen ve oğlu Karan’dan kötü haber geldi. Evcen'in oğlu Karan Özçivit'le birlikte koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. İkinci bebeğine 3.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen, Bodrum tatilinde koronavirüse yakalandı. TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI Üç yaşındaki oğlu Karan’ın hastalığı kapmasının ardından Bodrum’da özel bir hastaneye başvuran Fahriye Evcen'in de test sonucu pozitif çıktı. Haber Global'in aktardığı habere göre; anne-oğulun evlerinde tedavi gördüğü, Burak Özçivit'in de test yaptıracağı öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ

Şimdilerde ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Fahriye Evcen ve oğlu Karan’dan kötü haber geldi. Evcen'in oğlu Karan Özçivit'le birlikte koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. İkinci bebeğine 3.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen, Bodrum tatilinde koronavirüse yakalandı.

TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI

Üç yaşındaki oğlu Karan’ın hastalığı kapmasının ardından Bodrum’da özel bir hastaneye başvuran Fahriye Evcen'in de test sonucu pozitif çıktı.

Haber Global'in aktardığı habere göre; anne-oğulun evlerinde tedavi gördüğü, Burak Özçivit'in de test yaptıracağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.