ÜNLÜ CEO YİŞ PİMTAŞ AŞ'NİN KONUĞU OLARAK GEBZE'YE GELİYOR

Güncel 27.05.2024 - 19:23, Güncelleme: 27.05.2024 - 19:23
 

ÜNLÜ CEO YİŞ PİMTAŞ AŞ'NİN KONUĞU OLARAK GEBZE'YE GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
 PİMTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz,  LC Waikiki E-Ticaret Ceo'su Ömer Barbaros Yiş'i Gebze Pelitli'de ki fabrikasının konferans salonunda 28 Mayıs 2024 salı günü saat 13:30'da sanayi ve iş dünyası temsilcileri ile buluşturuyor..  PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt'un organizasyonu ile gerçekleştirilen bu buluşma için yapılan davet ve açıklamada "Sektör Profesyonellerinin yakından tanıdığı ve takip ettigi ilham veren liderlerden Ömer Barbaros Yiş, bilginin ve deneyimin paylaştikca kıymet kazandığını en iyi gösteren isimlerden birisidir. Ömer Barboros Yiş şimdi bu deneyimlerini bizlerle paylasmak üzere Gebzemize geliyor. Siz,değerli misafirlerimizi de bu önemli buluşmaya bekliyoruz." ifadelerine yer verildi..
KOCAELİ HABERİ

 PİMTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz,  LC Waikiki E-Ticaret Ceo'su Ömer Barbaros Yiş'i Gebze Pelitli'de ki fabrikasının konferans salonunda 28 Mayıs 2024 salı günü saat 13:30'da sanayi ve iş dünyası temsilcileri ile buluşturuyor..

 PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt'un organizasyonu ile gerçekleştirilen bu buluşma için yapılan davet ve açıklamada "Sektör Profesyonellerinin yakından tanıdığı ve takip ettigi ilham veren liderlerden Ömer Barbaros Yiş, bilginin ve deneyimin paylaştikca kıymet kazandığını en iyi gösteren isimlerden birisidir. Ömer Barboros Yiş şimdi bu deneyimlerini bizlerle paylasmak üzere Gebzemize geliyor. Siz,değerli misafirlerimizi de bu önemli buluşmaya bekliyoruz." ifadelerine yer verildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.