UEFA'DAN GALATASARAY'IN MAÇINA İSPANYOL HAKEM

Spor 27.11.2023 - 13:15, Güncelleme: 27.11.2023 - 13:15
 

UEFA'DAN GALATASARAY'IN MAÇINA İSPANYOL HAKEM

KOCAELİ HABERİ
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta kendi sahasında Manchester United'ı konuk edeceği mücadelenin hakemi belli oldu. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile oynayacağı maçta İspanyol hakem düdük çalacak. Galatasaray - Manchester United maçını İspanyol hakem José María Sánchez yönetecek. Sanchez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Inigo Prieto yapacak. ÇARŞAMBA GÜNÜ KRİTİK MÜCADELE Mücadelenin Video Asistan Hakemi (VAR) Ricardo de Burgos, AVAR'ı ise Juan Martinez Munuera olacak. Galatasaray ile Manchester United, Rams Park'ta 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.45'de karşı karşıya gelecek.
KOCAELİ HABERİ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta kendi sahasında Manchester United'ı konuk edeceği mücadelenin hakemi belli oldu.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile oynayacağı maçta İspanyol hakem düdük çalacak.

Galatasaray - Manchester United maçını İspanyol hakem José María Sánchez yönetecek. Sanchez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Inigo Prieto yapacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ KRİTİK MÜCADELE

Mücadelenin Video Asistan Hakemi (VAR) Ricardo de Burgos, AVAR'ı ise Juan Martinez Munuera olacak.

Galatasaray ile Manchester United, Rams Park'ta 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.45'de karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.