TV DÜNYASININ İKİ TANINMIŞ YÜZÜ EVLENDİ

Magazin - Cemiyet 15.08.2022 - 03:25, Güncelleme: 15.08.2022 - 03:36
 

TV DÜNYASININ İKİ TANINMIŞ YÜZÜ EVLENDİ

KOCAELİ HABERİ
Ciner Medya Grubu'nun iki başarılı ekran yüzü hayatlarını birleştirdi. Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi Çiftin şahitliklerini Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ile Pınar Erbaş'ın çocukluk arkadaşı Bahriye Betül Özdemir yaptı. Nikah törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün önceki Başkanı Aziz Yıldırım törende sahneye çıkarak çifte mutluluklar diledi. Burada bir konuşma yapan Çelik, evlilik cüzdanını Pınar Erbaş'a teslim etti. Gebze'deki Ardahanlıların ad yakından tanıdığı Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun'da arkadaşı olan Mehmet Akif Ersoy'un düğününe kartılım sağladıktan sonra "Değerli kardeşim Mehmet Akif Ersoy ve eşi Pınar Erbaş’a ömür boyu mutluluklar dilerim" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ciner Medya Grubu'nun iki başarılı ekran yüzü hayatlarını birleştirdi. Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi

Çiftin şahitliklerini Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ile Pınar Erbaş'ın çocukluk arkadaşı Bahriye Betül Özdemir yaptı.

Nikah törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün önceki Başkanı Aziz Yıldırım törende sahneye çıkarak çifte mutluluklar diledi. Burada bir konuşma yapan Çelik, evlilik cüzdanını Pınar Erbaş'a teslim etti.

Gebze'deki Ardahanlıların ad yakından tanıdığı Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun'da arkadaşı olan Mehmet Akif Ersoy'un düğününe kartılım sağladıktan sonra "Değerli kardeşim Mehmet Akif Ersoy ve eşi Pınar Erbaş’a ömür boyu mutluluklar dilerim" paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.