TÜRKİYE'Yİ İŞTE BU GÜZELLİKLER KURTARACAK

Yaşam 16.02.2023 - 12:39, Güncelleme: 16.02.2023 - 12:50
 

TÜRKİYE'Yİ İŞTE BU GÜZELLİKLER KURTARACAK

KOCAELİ HABERİ
Haluk Levent'in, 1999 Düzce depreminde enkazın altından çıkararak kurtardığı çocuk şimdi Kahramanmaraş'ta deprem gönüllüsü olarak can kurtamaya geldi. Haluk Levent'in 1999 yılında Gölcük Depremi'nde enkazın altından kurtardığı bir çocuk, sosyal medya hesabından "Abi senin kurtardığın çocuk büyümüş, şu an Maraş'ta gönüllü çalışıyormuş" dedi. Haluk Levent,  bugün o 1999 Düzce depreminde kurtardığı o çocuk ile deprem bölgesinde bir araya geldi ve o anları sosyal medyadan "İnanılmaz duygu doluyum. 1999 Düzce depreminde benim de içinde bulunduğum kurtarma ekibi Hastane caddesindeki vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışmıştık. Onlardan biri Taha Bakıcı idi. Onu ve ailesini kurtarmıştık. Şimdi yanıma geldi. Ve birlikte yaraları sarmaya çalışacağız." sözleri ile paylaştı..  İnanılmaz duygu doluyum.1999 Düzce depreminde benim de içinde bulunduğum kurtarma ekibi Hastane caddesindeki vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışmıştık.Onlardan biri Taha Bakıcı idi.Onu ve ailesini kurtarmıştık.Şimdi yanıma geldi.Ve birlikte yaraları sarmaya çalışacağız. pic.twitter.com/sDWwfQAXra— Haluk Levent (@haluklevent) February 16, 2023
KOCAELİ HABERİ

Haluk Levent'in, 1999 Düzce depreminde enkazın altından çıkararak kurtardığı çocuk şimdi Kahramanmaraş'ta deprem gönüllüsü olarak can kurtamaya geldi.

Haluk Levent'in 1999 yılında Gölcük Depremi'nde enkazın altından kurtardığı bir çocuk, sosyal medya hesabından "Abi senin kurtardığın çocuk büyümüş, şu an Maraş'ta gönüllü çalışıyormuş" dedi.

Haluk Levent,  bugün o 1999 Düzce depreminde kurtardığı o çocuk ile deprem bölgesinde bir araya geldi ve o anları sosyal medyadan "İnanılmaz duygu doluyum. 1999 Düzce depreminde benim de içinde bulunduğum kurtarma ekibi Hastane caddesindeki vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışmıştık. Onlardan biri Taha Bakıcı idi. Onu ve ailesini kurtarmıştık. Şimdi yanıma geldi. Ve birlikte yaraları sarmaya çalışacağız." sözleri ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.