TÜRKİYESİZ TOPLANDILAR!

Dünya 16.11.2022 - 09:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 09:05
 

TÜRKİYESİZ TOPLANDILAR!

KOCAELİ HABERİ
Visegrád 24'de yer alan habere göre; AB, ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, Japonya, İspanya, Kanada ve Hollanda liderleri, bu gece Polonya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği füze saldırısıyla ilgili acil yuvarlak masa toplantısını başlattı. Toplantı Endonezya'daki G-20 Zirvesi'nde gerçekleşti. Toplantıda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olmamsı dikkat çekti.
KOCAELİ HABERİ

Visegrád 24'de yer alan habere göre; AB, ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, Japonya, İspanya, Kanada ve Hollanda liderleri, bu gece Polonya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği füze saldırısıyla ilgili acil yuvarlak masa toplantısını başlattı. Toplantı Endonezya'daki G-20 Zirvesi'nde gerçekleşti.

Toplantıda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olmamsı dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.