KOCAELİ'DE TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI İŞTE BÖYLE KUTLANDI

Güncel 06.05.2024 - 13:41, Güncelleme: 06.05.2024 - 13:41
 

KOCAELİ'DE TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI İŞTE BÖYLE KUTLANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası dolaysıyla İzmit Kente Meydanında gerçekleştirdikleri etkinlik sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlu Olsun İlimiz Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nin düzenlediği "Trafik ve ilk Yardım Haftası" programı, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Murat SOYUDURU, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Orhan AHİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzman Ali UZUN ve İlk Yardım Eğitmenlerimizin katılımıyla İzmit Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. 112 Ambulans ve UMKE aracımızla katılmış olduğumuz etkinlikte İlk Yardım Eğitmenlerimiz tarafından minik öğrencilere ambulans tanıtımı yapılırken, lise öğrencileri ve öğretmenlerine "İlk Yardım Eğitimi" konusunda bilgilendirme yapıldı. Bu haftanın kutlanmasındaki temel amaca uygun olarak trafik kazalarında yaşanan sıkıntılar, trafik kazası sonrası yaralanmalarda yapılacak doğru ve bilinçli ilk Yardımın hayati derecedeki önemi anlatıldı. Temel ilk Yardım bilgisine sahip olmak elzemdir. Acil durumlarda hayat kurtarır ve insanların yaşamlarını, ciddi şekilde etkileyecek olumsuz sonuçları azaltır. İlk yardım eğitimi almak, bilinçli bir İlk Yardımcı olmak insanların en çaresiz anlarında onların hayatlarına dokunmaktır. İLK YARDIM HAYAT KURTARIR
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası dolaysıyla İzmit Kente Meydanında gerçekleştirdikleri etkinlik sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası Kutlu Olsun İlimiz Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nin düzenlediği "Trafik ve ilk Yardım Haftası" programı, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Murat SOYUDURU, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Orhan AHİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzman Ali UZUN ve İlk Yardım Eğitmenlerimizin katılımıyla İzmit Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi.

112 Ambulans ve UMKE aracımızla katılmış olduğumuz etkinlikte İlk Yardım Eğitmenlerimiz tarafından minik öğrencilere ambulans tanıtımı yapılırken, lise öğrencileri ve öğretmenlerine "İlk Yardım Eğitimi" konusunda bilgilendirme yapıldı. Bu haftanın kutlanmasındaki temel amaca uygun olarak trafik kazalarında yaşanan sıkıntılar, trafik kazası sonrası yaralanmalarda yapılacak doğru ve bilinçli ilk Yardımın hayati derecedeki önemi anlatıldı.

Temel ilk Yardım bilgisine sahip olmak elzemdir. Acil durumlarda hayat kurtarır ve insanların yaşamlarını, ciddi şekilde etkileyecek olumsuz sonuçları azaltır. İlk yardım eğitimi almak, bilinçli bir İlk Yardımcı olmak insanların en çaresiz anlarında onların hayatlarına dokunmaktır.
İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.