TİCARET BAKANLIĞINDAN GEBZE'DE DENETİM

Dünya 24.02.2023 - 04:33, Güncelleme: 24.02.2023 - 04:33
 

TİCARET BAKANLIĞINDAN GEBZE'DE DENETİM

KOCAELİ HABERİ
Son zamanlarda kontrolsüz bi,r şekilde giderek yükselen gıda fiyatları üzerine harekete geçem Ticaret bakanlığı yurt genelinde fiyat ve gıda güvenliği kontrollerini sıklaştırdı. Ticaret Bakanlığına bağlı kontrol ekipleri dün gün boyunca Gebze'de gıda satışı yapan iş yerlerinde denteimler gerçekleştirdiler..  Gebze Kaymakamlığı bu denetimi resmi sosyal medya sayfasından "Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz'un talimatlarıyla "Fahiş Fiyat ve Stokçulukla Mücadele" kapsamında deprem sonrası ihtiyaç duyulan malzemelere ilişkin, marketlere yönelik başlatılan denetimler, ilçemizde Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince aralıksız devam ediyor." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Son zamanlarda kontrolsüz bi,r şekilde giderek yükselen gıda fiyatları üzerine harekete geçem Ticaret bakanlığı yurt genelinde fiyat ve gıda güvenliği kontrollerini sıklaştırdı. Ticaret Bakanlığına bağlı kontrol ekipleri dün gün boyunca Gebze'de gıda satışı yapan iş yerlerinde denteimler gerçekleştirdiler.. 

Gebze Kaymakamlığı bu denetimi resmi sosyal medya sayfasından "Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz'un talimatlarıyla "Fahiş Fiyat ve Stokçulukla Mücadele" kapsamında deprem sonrası ihtiyaç duyulan malzemelere ilişkin, marketlere yönelik başlatılan denetimler, ilçemizde Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince aralıksız devam ediyor." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.