TFF YENİ SEZON İÇİN YABANCI KURALINI AÇIKLADI

Spor 15.05.2023 - 19:41, Güncelleme: 15.05.2023 - 19:41
 

TFF YENİ SEZON İÇİN YABANCI KURALINI AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı kuralının 2023-2024 sezonunda da uygulanacağını açıklamasını yaptı Yapılan açıklamada, sahada en fazla 8 yabancı oyuncunun yer alabileceği ve A Takım  kadrosuna en fazla 14 yabancı oyuncu yazılabileceği ifade edildi. Açıklama şöyle:  "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ligde yabancı uyruklu futbolcu uygulamasının aşağıdaki şekilde yapılmasına karar verdi: Buna göre; • 2023-2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir. • 2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto 1. Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir.  Söz konusu kararların detayları 1. Transfer ve Tescil döneminden önce açıklanacaktır."  
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı kuralının 2023-2024 sezonunda da uygulanacağını açıklamasını yaptı

Yapılan açıklamada, sahada en fazla 8 yabancı oyuncunun yer alabileceği ve A Takım  kadrosuna en fazla 14 yabancı oyuncu yazılabileceği ifade edildi.

Açıklama şöyle: 

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ligde yabancı uyruklu futbolcu uygulamasının aşağıdaki şekilde yapılmasına karar verdi:
Buna göre;
• 2023-2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir.
• 2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto 1. Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir. 
Söz konusu kararların detayları 1. Transfer ve Tescil döneminden önce açıklanacaktır."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.