TALUS'TAN KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP GELDİ

Siyaset 29.04.2023 - 17:21, Güncelleme: 29.04.2023 - 17:21
 

TALUS'TAN KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP GELDİ

KOCAELİ HABERİ
“Siyaseti insan kazanma değil, insan kandırma sanatı haline getirdiniz” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli’de hiçbir hastanenin Şehir Hastanesi nedeniyle kapanmadığı halde, “Kapanan hastaneleri ben açacağım” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi: KAPANAN HASTANELERİ GÖSTERİN “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit’te kendileri açısından hüsranla sonuçlanan mitingde gündemi yine aslı olmayan iddialarla meşgul etme yolunu tercih etmiş. Kocaeli’de hasta yatağından polikliniklere, bütün sağlık hizmetlerini ikiye katlayan, daha kaliteli ve eşsiz hale getiren Kocaeli Şehir Hastanesi’ni karalamak için, diğer hastanelerin kapandığını iddia etmmiş. Kocaeli’de hangi hastane kapandı? Gösterin de bilelim. Hangi hastanede hizmet verilmiyor da, biz bunları neden bilmiyoruz. Değerli hemşehrilerimiz bu kapanan hastaneler nerede, neden bilmiyor? Aylardır olmayan şeyleri, olmuş gibi anlatanların, siyaseti insan kazanma değil, insan kandırma sanatı haline getirenlerin, ne hale düştüğünü dün Kongre Merkezi’nde 7 partili ittifaklarının mitinginde görmüş olmalarını ve artık bu anlayıştan vazgeçmelerini tavsiye ediyorum. Bu seçim, kendileri açısından çoktan sona ermiştir. Nerede hata yaptıklarını düşünmeye başlamadan, bu gerçeği kendilerine hatırlatırız.”  
KOCAELİ HABERİ

“Siyaseti insan kazanma değil, insan kandırma sanatı haline getirdiniz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli’de hiçbir hastanenin Şehir Hastanesi nedeniyle kapanmadığı halde, “Kapanan hastaneleri ben açacağım” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi:

KAPANAN HASTANELERİ GÖSTERİN

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit’te kendileri açısından hüsranla sonuçlanan mitingde gündemi yine aslı olmayan iddialarla meşgul etme yolunu tercih etmiş.

Kocaeli’de hasta yatağından polikliniklere, bütün sağlık hizmetlerini ikiye katlayan, daha kaliteli ve eşsiz hale getiren Kocaeli Şehir Hastanesi’ni karalamak için, diğer hastanelerin kapandığını iddia etmmiş.

Kocaeli’de hangi hastane kapandı? Gösterin de bilelim.

Hangi hastanede hizmet verilmiyor da, biz bunları neden bilmiyoruz.

Değerli hemşehrilerimiz bu kapanan hastaneler nerede, neden bilmiyor?

Aylardır olmayan şeyleri, olmuş gibi anlatanların, siyaseti insan kazanma değil, insan kandırma sanatı haline getirenlerin, ne hale düştüğünü dün Kongre Merkezi’nde 7 partili ittifaklarının mitinginde görmüş olmalarını ve artık bu anlayıştan vazgeçmelerini tavsiye ediyorum.

Bu seçim, kendileri açısından çoktan sona ermiştir. Nerede hata yaptıklarını düşünmeye başlamadan, bu gerçeği kendilerine hatırlatırız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.