Taliban Türkiye'ye gözünü dikti; 2055 yılında ele geçirecekler

Dünya 15.01.2023 - 22:58, Güncelleme: 15.01.2023 - 22:58
 

Taliban Türkiye'ye gözünü dikti; 2055 yılında ele geçirecekler

KOCAELİ HABERİ
Taliban’ın propaganda videosunda 2055 yılında Türkiye’yi ele geçireceğine dair görüntülere yer verildi... ABD’nin Afganistan’dan çekilmesiyle iktidarı ele geçiren Taliban’ın Türkiye karşıtı hamleleri sürüyor.  Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kız çocuklarının okumasının engellenmesine yönelik Taliban’a sert eleştirilerde bulunmuş, “Bunun İslam’da yeri yoktur” demişti.  Şimdi ise Taliban’ın propaganda videosunda 2055 yılında Türkiye’yi ele geçireceğine dair görüntülere yer verildi. Videoda Afganistan’ın komşu ülkelerinden başlayarak önce İran, sonra Suudi Arabistan olmak üzere Taliban bayrağıyla boyandığı görülürken yıl 2055’e geldiğinde Türkiye’nin sınırlarında da Taliban bayrağı dalgalandığı görülüyor. 
KOCAELİ HABERİ

Taliban’ın propaganda videosunda 2055 yılında Türkiye’yi ele geçireceğine dair görüntülere yer verildi...

ABD’nin Afganistan’dan çekilmesiyle iktidarı ele geçiren Taliban’ın Türkiye karşıtı hamleleri sürüyor.  Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kız çocuklarının okumasının engellenmesine yönelik Taliban’a sert eleştirilerde bulunmuş, “Bunun İslam’da yeri yoktur” demişti. 

Şimdi ise Taliban’ın propaganda videosunda 2055 yılında Türkiye’yi ele geçireceğine dair görüntülere yer verildi. Videoda Afganistan’ın komşu ülkelerinden başlayarak önce İran, sonra Suudi Arabistan olmak üzere Taliban bayrağıyla boyandığı görülürken yıl 2055’e geldiğinde Türkiye’nin sınırlarında da Taliban bayrağı dalgalandığı görülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.