SÖZCÜ ÇELİK MİLLET İTTİFAKI'NIN AMACINI AÇIKLADI

Siyaset 01.05.2023 - 12:27, Güncelleme: 01.05.2023 - 12:27
 

SÖZCÜ ÇELİK MİLLET İTTİFAKI'NIN AMACINI AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer çelik, Adana'nın Kozan ilçesi Acarmantaş Mahallesi'nde yurttaşlara hitap etti. Çelik, Cumhur İttifakı karşısında bir yapı ve oluşumun olduğunu belirterek, "Bunların amacı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Ak Parti'yi, Cumhur İttifakı'nı göndermek" diye konuştu. 'ERDOĞAN'A DÜŞMANLIK' İDDİASI "Bizim amacımız Erdoğan'ın iktidardan gitmesidir" diyerek, muhalefetin Erdoğan'a düşmanlıklarını ilan ettiğini belirten Çelik, bunlara karşı en güzel cevabı milletin vereceğini iddia etti. Çelik, yurttaşların 14 Mayıs'ta "Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, Cumhur İttifakı" diyeceğini ileri sürdü. "Her sorunu yakından takip ettiklerini" dile getiren Çelik, "sorunların çözümü için uğraştıklarını" söyledi.  "BİR OY ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRİR" Seçimlere kısa süre kaldığını ve her bir oyun önemli olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti: "Bir oy, ülkenin kaderini değiştirir. Bir oy, Cumhurbaşkanı'mızın karşısında Türkiye'yi tehdit edenlere en güçlü cevabı verir. Bir oy, Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, dirliğine destek anlamına gelir. Bir oy, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak demektir. 14'üne kadar durmayacağız, yorulmayacağız, her yere ulaşacağız. 14'ünde Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, Cumhur İttifakı diyeceğiz."
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer çelik, Adana'nın Kozan ilçesi Acarmantaş Mahallesi'nde yurttaşlara hitap etti. Çelik, Cumhur İttifakı karşısında bir yapı ve oluşumun olduğunu belirterek, "Bunların amacı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Ak Parti'yi, Cumhur İttifakı'nı göndermek" diye konuştu.

'ERDOĞAN'A DÜŞMANLIK' İDDİASI

"Bizim amacımız Erdoğan'ın iktidardan gitmesidir" diyerek, muhalefetin Erdoğan'a düşmanlıklarını ilan ettiğini belirten Çelik, bunlara karşı en güzel cevabı milletin vereceğini iddia etti.

Çelik, yurttaşların 14 Mayıs'ta "Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, Cumhur İttifakı" diyeceğini ileri sürdü.

"Her sorunu yakından takip ettiklerini" dile getiren Çelik, "sorunların çözümü için uğraştıklarını" söyledi. 

"BİR OY ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRİR"

Seçimlere kısa süre kaldığını ve her bir oyun önemli olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Bir oy, ülkenin kaderini değiştirir. Bir oy, Cumhurbaşkanı'mızın karşısında Türkiye'yi tehdit edenlere en güçlü cevabı verir. Bir oy, Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, dirliğine destek anlamına gelir. Bir oy, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak demektir. 14'üne kadar durmayacağız, yorulmayacağız, her yere ulaşacağız. 14'ünde Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, Cumhur İttifakı diyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.