ŞİRİN PAYZİN'DEN TEPKİ GECİKMEDİ

Dünya 21.01.2023 - 09:56, Güncelleme: 21.01.2023 - 09:56
 

ŞİRİN PAYZİN'DEN TEPKİ GECİKMEDİ

kocaeli haberi
İngiltere merkezli The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına dair hazırladığı dosyada, Türkiye’nin ‘diktatörlüğün eşiğinde’ olduğunu vurgulayan skandal ifadelere yer verdi. Gazeteci ve Halk Tv programcısı Şirin Payzin twitter sayfasından gösterdiği tepkide "Seviyorlar Türkiye’deki iktidarı , kalsın istiyorlar, işlerine geliyor. Yarım kalmış hevesleri var. Ama hesaba katmadıkları şey muhalefetin bütün eksikliklere yanlışlara rağmen Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği ve başaracağı..Bir de oldum olası isimsiz makaleleri sevmem.." ifadelerine yer verdi..
kocaeli haberi

İngiltere merkezli The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına dair hazırladığı dosyada, Türkiye’nin ‘diktatörlüğün eşiğinde’ olduğunu vurgulayan skandal ifadelere yer verdi.

Gazeteci ve Halk Tv programcısı Şirin Payzin twitter sayfasından gösterdiği tepkide "Seviyorlar Türkiye’deki iktidarı , kalsın istiyorlar, işlerine geliyor. Yarım kalmış hevesleri var. Ama hesaba katmadıkları şey muhalefetin bütün eksikliklere yanlışlara rağmen Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği ve başaracağı..Bir de oldum olası isimsiz makaleleri sevmem.." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.