ŞEVKİ DEMİRCİ ORTAĞINI YALNIZ BIRAKMADI

Magazin - Cemiyet 21.08.2022 - 10:57, Güncelleme: 21.08.2022 - 11:07
 

ŞEVKİ DEMİRCİ ORTAĞINI YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci, Balçık köyünde kurulu bulunan Loventa Garden kır düğün tesislerinden ortağı olan Mehmet genç'i, kızı Büşra Genç'in düğün töreninde yalnız bırakmadı.. Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın'ın nikah akdini bizzat kendsinin gerçekleştirdiği düğüne katılan Şevki Demirci o mutlu anlarını sosyal medyadan "Kıymetli Dostum Mehmet GENÇ’in kızının düğün merasimine katılım sağladık. Büşra&Mert’e mutluluklar diliyorum. Allah iki cihan saadeti nasip eylesin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci, Balçık köyünde kurulu bulunan Loventa Garden kır düğün tesislerinden ortağı olan Mehmet genç'i, kızı Büşra Genç'in düğün töreninde yalnız bırakmadı..

Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın'ın nikah akdini bizzat kendsinin gerçekleştirdiği düğüne katılan Şevki Demirci o mutlu anlarını sosyal medyadan "Kıymetli Dostum Mehmet GENÇ’in kızının düğün merasimine katılım sağladık. Büşra&Mert’e mutluluklar diliyorum. Allah iki cihan saadeti nasip eylesin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.