SERGEN 4 BÜYÜKLERDEN BİRİNE GERİ DÖNÜYOR

Spor 06.04.2023 - 18:56, Güncelleme: 06.04.2023 - 18:56
 

SERGEN 4 BÜYÜKLERDEN BİRİNE GERİ DÖNÜYOR

KOCAELİ HABERİ
Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istifasından sonra yardımcı antrenör Orhan Ak ile devam eden ve kupadaki Ankaragücü yenilgisinin ardından bu isimle de yollarını ayıran Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi için arayışlar başladı. Bordo-mavililer, listesinin ilk sırasına Beşiktaş'ta lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan Sergen Yalçın'ı aldı. TRT Spor'da yer alan habere göre Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, akşam saatlerinde İstanbul'da Sergen Yalçın'la görüşecek. Yalçın'ın bordo mavili takıma sıcak baktığı öğrenilirken tarafların el sıkışması halinde Trabzonspor'un yeni hocası Yalçın olacak. 
KOCAELİ HABERİ

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istifasından sonra yardımcı antrenör Orhan Ak ile devam eden ve kupadaki Ankaragücü yenilgisinin ardından bu isimle de yollarını ayıran Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi için arayışlar başladı.

Bordo-mavililer, listesinin ilk sırasına Beşiktaş'ta lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan Sergen Yalçın'ı aldı.

TRT Spor'da yer alan habere göre Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, akşam saatlerinde İstanbul'da Sergen Yalçın'la görüşecek.

Yalçın'ın bordo mavili takıma sıcak baktığı öğrenilirken tarafların el sıkışması halinde Trabzonspor'un yeni hocası Yalçın olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.